Kitap buluşması

Güncelleme Tarihi:

Kitap buluşması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2020 09:07

Bu yıl ATO Congresium’da 14’üncüsü düzenlenecek olan Ankara Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını yarın açacak. Gülten Dayıoğlu’nun onur konuğu olarak katılacağı fuarda Ankaralılar; İlber Ortaylı, Gupse Özay, Ahmet Ümit, Murathan Mungan gibi pekçok yazarla tanışma fırsatı da bulacak.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı, Fransa Büyükelçiliği ve Eylül Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştirilecek Ankara Kitap Fuarı’na bu yıl 300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. Fuarda 10 gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleriyle birlikte binden fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Sahafların da hazır bulunacağı fuarın onur konuğu ise Gülten Dayıoğlu olacak. Yazarın okurları ve hayranları fuarda kendisiyle tanışma ve söyleşme imkânı bulacak.

KONUK ÜLKE FRANSA

Fuarın uluslararası onur konuğu Fransız yazar, gazeteci ve senarist Jean-Christophe Grange olacak. Fransız yazar fuarda okurlarıyla buluşacak. Fuarın bu seneki konuk ülkesi Fransa ile yapılan işbirliği doğrultusunda fuar boyunca Fransız edebiyatı ve kültürü hakkında çeşitli konferans ve paneller de düzenlenecek.

Haberin Devamı

ÜNLÜ YAZARLARLA TANIŞMA FIRSATI

İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Murathan Mungan, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gupse Özay ve daha birçok yazar imza ve söyleşi programları kapsamında fuarda yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!