Kimse Çankaya’ya garanti bakmamalı

Güncelleme Tarihi:

Kimse Çankaya’ya garanti bakmamalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2024 13:17

İYİ Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Osman Topal, “Kimse Çankaya’ya garanti bakmamalı. ‘Adayımızı koyduk buna oy verin’ yaklaşımında olmamalı” dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaret eden Topal, özetle şunları söyledi: "Uzun yıllardır siyasetin içinde olan istihdam yaratan bir iş insanıyım. Çankaya’nın dününü de bugününü de çok iyi biliyoruz. Çankaya’da her gün sahadayız vatandaşımızın teveccühünü görüyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Teşkilatımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çankaya bugün 13 üniversiteye ev sahipliği yapan, günlük nüfusu hareketlilikle neredeyse 2 milyona kadar çıkan, Ankara’nın başkenti konumunda bir ilçe. Ancak sorunları da dağ gibi büyüyen bir ilçe. İnsanlar hizmet alamıyor. Biz tüm sorunları biliyoruz ve projelerimizi de buna göre hazırladık. Bugün halen Çankaya’da kaldırım, asfalt yol bozukluğu konuşuluyorsa, sahipsiz sokak köpeklerine yönelik projeler geliştirilemiyorsa bu mevcut belediye yönetiminin ayıbıdır. Biz geldiğimizde tüm sorunları çözeceğiz. İYİ Parti olarak ittifaksız bir şekilde seçime giriyoruz. CHP ile yarışıyoruz. Kimse Çankaya’ya garanti bakmamalı. ‘Adayımızı koyduk buna oy verin’ yaklaşımında olmamalı. Demokratik olgunluğa herkes saygı göstermeli. Seçmene de saygı duyulmalı.”

Haberin Devamı

Kimse Çankaya’ya garanti bakmamalı

İYİ Parti Çankaya Adayı Osman Topal, projelerini ve çalışmalarını Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Murat Yılmaz’a anlattı.

BAKMADAN GEÇME!