Balcı: Önceliğimiz istihdam olacak

Güncelleme Tarihi:

Balcı: Önceliğimiz istihdam olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 16:24

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Mamak’ta ekonomiye, istihdama ve ticarete büyük katkılar sunacak projeler hazırladık. Kızılca Sanayi Sitesi, Mamak Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte hayvancılık ve tarımı da kalkındıracak çalışmalarımız olacak. Mamak’ta önceliğimiz istihdamı ve üretimi artırmak olacak” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçime üç gün kala Hürriyet Ankara’ya açıklamalarda bulundu. Mamak’ta 31 Mart akşamı güzel bir sonuç elde edeceklerini ifade eden Balcı, “Yaklaşık iki aydır sokak sokak, cadde cadde seçim çalışması yapıyoruz. Sahada bizlere karşı çok şükür pozitif bir hava var. Mamaklı hemşehrilerimiz bizleri iyi tanıyor, Altındağ’da yaptıklarımızı biliyorlar. Bu nedenle bizlere de güveniyorlar. En güzel anket sahadır. Sahadaki bu güzel havanın sandığa da yansıyacağına inancımız tam” diye konuştu.

MAMAK İÇİN VİZYON ORTAYA KOYUYORUZ

Mamak gibi büyük bir ilçeyi yönetmenin tecrübe gerektirdiğini dile getiren Asım Balcı, “Yaklaşık 25 yılı bulan bir kamu yöneticiliği deneyimimiz var. Belediyeciliği iyi biliyoruz. Mamak’ın ihtiyaçlarını biliyoruz. Mamaklılara vaat ettiğimiz tüm projelerin yeri de hazır. Göreve geldiğimizde hangi projenin nereye yapılacağı belli. Ancak bu süreçte rakiplerimiz bizler gibi ne proje tanıtım toplantısı yaptı ne de proje kitapçığı hazırladı. Mamak’ta proje tanıtım toplantısı yapan ve proje kitapçığı hazırlayan tek aday biziz. Sırf bu detay bile Mamaklı hemşehrilerimizin sandığa giderken karar vermesinde önemli bir etken olacaktır. Biz Mamak için bir vizyon ortaya koyuyoruz. 31 Mart’ta bir yerel yönetici seçeceğiz. Mamaklı hemşehrilerimiz adayların, bilgi, birikim ve vizyonlarını masaya yatırsınlar. Ona göre bir karar versinler. Bugün bozulan arabamızı bile sanayiye götürürken hangi usta daha iyi diye araştırıyoruz. Oyumuzu da verirken hangi isim belediyeyi daha iyi yönetir diye araştırmak gerekir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Balcı: Önceliğimiz istihdam olacak

AK Parti Mamak Adayı Asım Balcı, projelerini ve çalışmalarını Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Murat Yılmaz’a anlattı.

 PROJELERLE İLGİLİ BEKLENTİ YÜKSEK

Mamak’ta hayata geçireceği projeleri de anlatan Balcı, “Mamak için çok özel ve güzel yatırımlar yapacağız. Mamak’ta ekonomiye, istihdama ve ticarete büyük katkılar sunacak projeler hazırladık. Kızılca Sanayi Sitesi, Mamak Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte hayvancılık ve tarımı da kalkındıracak çalışmalarımız olacak. Sahadaki gözlemlerimizden de bu tür projelerle ilgili beklenti yüksek. İnşallah göreve gelir gelmez kolları sıvayıp, bu çalışmaları hayata geçireceğiz. Mamak’ta önceliğimiz istihdamı ve üretimi artırmak olacak” dedi. Projelerinin önemli bir bölümünü gençler ve çocukların oluşturduğunu da vurgulayan Balcı, “Bugüne kadar görev yaptığım tüm kurumlarda gençlere ve çocuklarımıza öncelik verdik. Mamak’ta da aynı misyonla hareket edeceğiz. Çocuklarımız için kreşler, çocuk kulübü, sıfır atık okulu, çocuk köyü, yaşam vadisi yapacağız. Gençlerimiz için ise gençlik kampı, gençlik merkezleri, kütüphaneler ve birçok sosyal proje yapacağız. Kısacası önümüzdeki süreçte Mamak Belediyesi en çok çocukların ve gençlerin belediyesi olacak” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!