ATO üyesi fırınlar da pideyi 9 TL’den satıyor

Güncelleme Tarihi:

ATO üyesi fırınlar da pideyi 9 TL’den satıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2023 14:48

ANKESOB’a bağlı fırıncıların ardından ATO üyesi fırıncılar da ‘300 gramlık ramazan pidesini 10 lira yerine 9 liradan satma kararı aldı. Başkent Ankara’nın ‘en fazla depremzede misafir eden kent olduğuna dikkat çeken ATO Başkanı Gürsel Baran, “Bu süreçte ATO üyesi fırıncıların ramazan pidesi azami fiyatını 9 lira olarak uygulama kararı çok anlamlı olmuştur” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (ANKESOB) bağlı fırıncıların ardından Ankara Ticaret Odası (ATO) 16 No’lu Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi’ne bağlı fırıncılar da ‘300 gramlık ramazan pidesi’ fiyatının ‘10 lira yerine 9 lira olarak uygulanması’ yönünde karar aldı. En fazla depremzede misafir eden ilin Ankara olduğuna dikkat çeken ATO Başkanı Gürsel Baran, pideyi azami fiyatın altında bir bedele satışa sunan ATO Üyesi fırıncıların, ramazanın manevi iklimine uygun kararla, birlik ve beraberliğin anlamlı bir örneğini sergilediğini kaydetti.

ATO üyesi fırınlar da pideyi 9 TL’den satıyor

KARAR ÇOK ANLAMLI OLMUŞTUR

Baran şöyle konuştu: “Ramazan hem maddi hem de manevi olarak arınma ayı. Afetler sonrasında gelen bu rahmet iklimi yaralarımızı sarmak için de bir fırsattır. 11 ilimizde yıkıma yol açan bu depremin etkilerini en aza indirmenin ve hafifletmenin yolu birlik ve beraberliği güçlendirmek ve bu açıdan her fırsatı değerlendirmektir. Depremin etkilediği vatandaşlarımız, birçok şehirde geçici veya kalıcı olarak ikamet etmeye, yaşam sürdürmeye başladı. Başkentimiz de en fazla depremzede misafir eden il durumunda. Bu süreçte ATO üyesi fırıncıların ramazan pidesi azami fiyatını 9 lira olarak uygulama kararı çok anlamlı olmuştur. Konuyla ilgili ATO Meclisi’mizde de karar alacağız. 7’den 70’e herkes için bereketin simgesi haline gelen ramazan pidesi, bu yıl rahmet ikliminin yayılmasına da vesile olsun. Ramazan ayının manevi ikliminde deprem yaralarını sarmak için hassasiyet gösteren başkentli fırıncılara teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı

ATO üyesi fırınlar da pideyi 9 TL’den satıyor

22 MART 2023

Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun “300 gramlık pide 10 liradan satılacak” şeklindeki açıklamasına tepki gösteren ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, “Ankara’da 300 gram Ramazan pidesi 9 TL’den satılacaktır” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!