5’inci şube Rüzgarlı’ya

Güncelleme Tarihi:

5’inci şube Rüzgarlı’ya
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2023 10:23

Ankara’da doğalgaz ve mekanik tesisat alanında hizmet veren Tim Mühendislik’in 5’inci Şubesi Rüzgarlı’da açıldı. Açılış törenine siyaset ve iş dünyasından geniş katılım oldu.

Haberin Devamı

Doğalgaz ve mekanik tesisat alanında hizmet veren Tim Mühendislik, 5’inci şubesini Ulus Rüzgarlı’da açtı. Açılışa, Ordu eski milletvekili Metin Gündoğdu, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, MHP Bâla İlçe Başkanı Bayram Özdemir, Altındağ Müftüsü Orhan Örnek, Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Fatih Ayhan, Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Eda Ersoy Tombakoğlu, ASİAD Genel Sekreteri ve ATO Meclis Üyesi Çetin Çataloğlu, ATO İnşaat Malzemesi Satıcıları Komisyonu Başkanı Halil Bal ve çok sayıda iş insanı, müteahhit ve davetliler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Ordu eski Milletvekili Metin Gündoğdu, “Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın, bol kazançlar diliyorum. Kim ne derse desin Türkiye ekonomisi birilerine inat büyümeye devam edecek, işletmelerimizi arttırmaya devam edeceğiz ve hep birlikte Türkiye’nin ekonomisini güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu müessesenin milletimize hizmet eden hayırlı bir işletme olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

SADECE 2022 YILINDA BİN 500 PROJEYE İMZA ATTIK

5’inci şube Rüzgarlı’ya

Programda açılış konuşması yapan Tim Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Kamçı ise şunları söyledi: “Ağabeyim Tayyip Bey’in 1996’da çıraklıkla başlattığı bu serüven 5’inci şubemiz Tim Yapı-Tesisat mağazamızın açılışıyla taçlanıyor. Sektörde çeyrek asırlık deneyimimizi geride bırakırken Subayevleri, Ulus-Rüzgarlı, Çubuk, Nallıhan ve Çayırhan’da yer alan şubelerimizle, 6 makine mühendisimiz, 15 teknisyenimiz ve 40 çalışanımızla siz değerli Ankaralılara hizmet vermeye devam ediyoruz. Başkentgaz yetkili firmamız bugüne kadar sayısız projeleri tamamlamış olup, sadece 2022 yılında bin 500’ün üzerinde projeye imzasını atarak sektörün öncü firmalarından biri olmuştur. Bugüne kadar mekanik tesisat alanında hastane, okul, devlet hizmet binaları, fabrikalar ve konut inşaatlarının, ısıtma-soğutma sistemleri, yangın söndürme sistemleri, havalandırma, sıhhi tesisat sistemleri gibi birçok mekanik tesisat projelerine imza atmıştır. Açılışını yapmış olduğumuz Ulus-Rüzgarlı mağazamızla vermiş olduğumuz hizmetlere ilave olarak yapı tesisat malzemeleri armatür, vitrifiye ve seramik ürünleri alanında da yerli ve yabancı 20 markanın firma ortaklığıyla ürün yelpazemizi genişleterek çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!