Yasin Keskin

Küheylanlar 2. Lig’e koşuyor

22 Şubat 2020
Karacabey Belediyespor, en yakın rakibinin 15 puan fark ile önünde 2. Lig yolunda emin adımlarla yürüyor.

Bu farkın oluşmasının ve bu başarının sağlanmasının en büyük nedeni ise yönetimin, futbolcuların, taraftarların kısacası camianın birleşerek bir bütün olması.
En kötüsüne bakacak olursak kalan 10 maçın 5’ini kazandığında Karacabey Belediyespor istediğini alacak ve 2. Lig’e adım atacak.
Ama şunu da demeden geçemeyeceğim: Bu çocuklar o kadar inanmış ki kalan 10 maçın 10’unu da kazanmak için elinden gelen tüm çabayı göstereceklerine inancımız tam.
Karacabey Belediyespor, 3. Lig’e çıktığı 2015 yılından bu yana en istikrarlı sezonunu geçiriyor.
Tabii bu açık ara lider olmasından ve topladığı puan ile ilk olarak göze çarpıyor.
*
Fakat diğer ayrıntılara bakacak olursak;

Yazının Devamını Oku

Yolun sonu 2.Lig

28 Eylül 2019
Sezon öncesinde takımın geleceği ile ilgili oluşan spekülasyonlar hat safhadaydı.

Belirsizlikle birlikte takımdan giden oyuncuların sonrasında bir elin parmağını geçmeyecek kadar kısıtlı kadro vardı ortada.
Transferin son günlerinde Karacabey Belediye Başkanı ve takımın Onursal Başkanı olan Ali Özkan’ın müdahalesiyle ilk olarak teknik heyetle anlaşılmasının ardından peşi sıra transferler yapıldı.
Belirsizlik git gide ortadan kalkmış ve takım olma yolunda emin adımlar atılmaya başlanmıştı.
Geçtiğimiz seneden alınan ceza nedeniyle ilk maç olan Pazarspor maçına taraftarından yoksun çıkan Karacabey Belediyespor sahadan beraberlikle ayrılmıştı.
Takımın uyum sorunu var, biraz zaman vermek gerekir diye düşünürken art arda deplasman galibiyetleri gelmeye başladı.
İlk olarak Osmaniyespor, ardından Türkiye Kupası’nda Şile Yıldızspor, sonrasında Yozgatspor deplasmanlarından galibiyetle ayrıldı mavi-siyahlılar.
Taraftarından yoksun çıkılan ve cezasını bu maçla tamamlayan Karaca, Nevşehirspor’u kendi sahasından boynu bükük gönderdi.

Yazının Devamını Oku