Bugün Okullar Tatil mi? - 19 Ocak 2016

Güncelleme Tarihi:

Bugün Okullar Tatil mi - 19 Ocak 2016
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 12:52

İstanbul başta olmak üzere Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü bazı illerde eğitim öğretime ara verildi. Şimdi öğrenciler ''yarın okullar tatil mi?'', ''19 Ocak'ta okullar tatil olacak mı?'' diye araştırmaya başladılar. İşte; 19 Ocak Salı günü kar tatili olan il ve ilçeler...

Haberin Devamı

18 Ocak Pazartesi günü Marmara Bölgesi ve yurdun bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı ile olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün okullar tatil edildi. Tatil keyfini yaşayan öğrenciler şu sıralar internetten 'yarın okullar tatil mi?', '19 Ocak'ta okullar tatil olacak mı?', '19 Ocak'ta hangi illerde kar tatili ilan edildi?' diye araştırma içerisindeler. Peki; Bugün okullar tatil oldu mu?

Yoğun kar yağışı uyarısı verilen illerden yine kar tatili kararları bekleniyor. Meteoroloji Ankara , İstanbul , Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Sivas, Konya, Kayseri, Bolu, Karabük, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Hakkari, Iğdır, Malatya ve Erzurum için çok kuvvetli kar uyarısı verdi.

19 OCAK SALI GÜNÜ OKULLARIN TATİL OLDUĞU İL VE İLÇELER

BALIKESİR: Balıkesir'in 5 ilçesinde yarın okullar tatil edildi. Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde yarın okullar tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe, Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi.

SİVAS (Kangal): Sivas’ın Kangal ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulu’nun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.

YALOVA: Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden yarın il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinden duyuruldu.

DENİZLİ (Çameli): Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün gece başlayarak etkili olan kar yağışı sonrası okullar bir günlüğüne tatil edildi.

BAYBURT: Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, fırtınanın ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladığını söyledi. Meteorolojik verileri de dikkate aldıklarını belirten Yıldızhan, "Fırtınanın bu gece ve yarında etkili olacağı beklentisi var. Bu nedenle yarın ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerimizde eğitim öğretime ara verme kararı aldık. Yine engelli ve hamile kamu çalışanlarımızda bir gün idari izinli sayılacak" dedi.

Haberin Devamı

Aşağıdaki linke tıklayarak bugün yani 18 Ocak Pazartesi günü kar tatili olan illeri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Üniversitelerde de kar tatili ilan edildi. İşte; kar tatili ilan edilen Üniversiteler;

İstanbul'da bugün yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, hava ulaşımını da etkiledi. Bu nedenle Türk Hava Yolları (THY) ile Pegasus Hava Yolları 18 Ocak'ta yapılması planlanan bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu. Bu seferlerin listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!