HABER

Tutuklanan hırsızın ailesinden mağdur kadına tehdit... 'Can güvenliğim yok'

Antalya'da krediyle aldığı ve pazarlarda toka satmak için kullandığı motosikleti çalınan Nilgün Oflaz (47), tutuklanan hırsızlık şüphelisi M.T.'nin babası S.A.T. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Oflaz, “Beni takip edenler var. Evime kadar geldiler. Şikayetimi geri almazsam başıma bir şey gelecek diye korkuyorum. Can güvenliğim yok" dedi.

Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi 3901 Sokak'ta 3 katlı apartmanın giriş katında oturan Nilgün Oflaz'ın semt pazarlarında toka ve takılarını taşımak için kredi çekerek aldığı motosikleti, 22 Aralık'ta evinin önünden çalındı. Gözyaşı dökerek hırsıza seslenip, motosikletini getirmesi halinde şikayetçi olmayacağını söyleyen Oflaz'ın kredi borcunu ödeyen hayırseverler ona bir de motosiklet aldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık şüphelisi M.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. İfadesinde pişman olduğunu, Oflaz'ın şikayetinden vazgeçmesi halinde zararı karşılayacağını ifade eden M.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan M.T.'nin babası S.A.T., önceki gün Oflaz'ın evine gelerek görüşmek istediğini söyledi. Oflaz'ın bu isteği geri çevirmesi üzerine S.A.T., dairenin kapı ziline basıp, kapıyı defalarca yumrukladı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler