HABER

Lodosta tabela düştü, güvenlik görevlisi ölümden döndü

Bursa'da iki gün boyunca etkili olan lodos geride adeta yıkıntı bıraktı.Saatteki hızı yer yer 129 kilometreye ulaşan ve 3 kişinin ölümüne, ikiyüze yakın kişinin de yaralanmasına sebep olan lodos sebebiyle şehirgenelinde 300'den fazla binanın çatısı uçtu. Çok sayıda ağaç, tabela vetrafik ışığı devrildi.Bursa'daki lodos sebebiyle bir tabelanın devrilmesi güvenlik kamerasınayansıdı. Osmangazi ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyangörüntülerde bir güvenlik görevlisi düşen tabelanın altında kalmaktanküçük bir ağaç sayesinde kurtuluyor. Lodosta sebebiyle kopan reklamtabelası güvenlik görevlisine çarpacağı sırada önündeki bir çam ağacınaçarpıp yere düşüyor. Olaydan son anda kurtulan güvenlik görevlisiyaşadığı şokun ardından çevredekilerden yardım istiyor. Dükkansahiplerinin de yardımı ile yere düşen tabela kenara çekiliyor. Busırada bazı vatandaşlar güvenlik görevlisine yardım ederek bazıparçaların uçmaması için iş yeri içine çekiyor.
Bursa'da iki gün boyunca etkili olan lodos geride adeta yıkıntı bıraktı.Saatteki hızı yer yer 129 kilometreye ulaşan ve 3 kişinin ölümüne, ikiyüze yakın kişinin de yaralanmasına sebep olan lodos sebebiyle şehirgenelinde 300'den fazla binanın çatısı uçtu. Çok sayıda ağaç, tabela vetrafik ışığı devrildi.
Bursa'daki lodos sebebiyle bir tabelanın devrilmesi güvenlik kamerasınayansıdı. Osmangazi ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyangörüntülerde bir güvenlik görevlisi düşen tabelanın altında kalmaktanküçük bir ağaç sayesinde kurtuluyor. Lodosta sebebiyle kopan reklamtabelası güvenlik görevlisine çarpacağı sırada önündeki bir çam ağacınaçarpıp yere düşüyor. Olaydan son anda kurtulan güvenlik görevlisiyaşadığı şokun ardından çevredekilerden yardım istiyor. Dükkansahiplerinin de yardımı ile yere düşen tabela kenara çekiliyor. Busırada bazı vatandaşlar güvenlik görevlisine yardım ederek bazıparçaların uçmaması için iş yeri içine çekiyor.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler