HABER

Kilise saldırısında kullanılan otomobil Beylikdüzü'nde terk edilmiş olarak bulundu, emniyet otoparkına çekildi

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne yapılan ve bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıda kullanılan Polonya plakalı otomobil Beylikdüzü'nde terk edilmiş olarak bulundu. Otomobil yapılan incelemelerin ardından emniyet otoparkına çekildi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne 28 Ocak Pazar günü ayin sırasında maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Kurşunların hedefi olan 52 yaşındaki Tuncer Murat Cihan isimli bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rus ve Tacik asıllı 2 katil zanlısının yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, saldırganların DAEŞ mensubu olduğunun değerlendirildiğini belirtti.

GÖZALTI SAYISI YÜKSELDİ

Operasyonlarda saldırıyı gerçekleştiren Tacikistan uyruklu A.K. ile Rusya uyruklu D.T. ile birlikte saldırıyla ilgisi olduğu tespit edilen 51 kişi gözaltına alındı.

SALDIRGANLARIN KULLANDIĞI OTOMOBİL BEYLİKDÜZÜ'NDE BULUNDU

Yapılan incelemelerde saldırganların Polonya plakalı bir otomobille olay yerine geldikleri tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından, saldırganları kullandığı otomobil Beylikdüzü'nde terk edilmiş olarak bulundu.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından otomobil emniyet otoparkına çekildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler