HABER

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Değişime değil değişmeyene odaklanmak hata

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "değişim" çağrılarına yeni bir yanıt verdi. "CHP tek adam partisi değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz." ifadelerini kullandı.

Seçim sonrası CHP'de Değişim tartışmaları sürüyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, "değişime değil değişmeyene odaklanmak hata" çıkışı dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde;

Hepimizin bildiği gibi CHP bir tek adam partisi değildir. Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten günümüze CHP her zaman bir kadro partisi olmuştur. Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz. Başarıyı tek başına üstlenmem. Ama bu birlikteliği başarısızlık olarak tanımlarsanız o zaman tek başıma karşınızda dururum ve dikilirim. Gelecekte elbette bu partinin başka liderleri olacaktır. O zaman da bugün de ben aynı kalacağım. Bugün CHP'nin lideri olmam ya da olmamam hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü biliyorum ki saray saltanatının karşısında halk olarak hep beraber durup mücadelemizi sürdüreceğiz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler