HABER

İstanbul'a kar geliyor

İstanbul'da hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından 'İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir?' sorusu akıllara geldi. Meteorolojik tahminlere göre İstanbul'a mevsimin ilk kar yağışının düşeceği tarih belli oldu. Bunun yanı sıra yeni yılla birlikte kar yağışının etkisini daha da artırması bekleniyor.

CNN TÜRK muhabiri Emrah Çakmak'ın aktardığı bilgiye göre İstanbul'da Aralık ayının ilk veya ikinci haftası kar yağışı görülebilir. Kar yağışlarının yeni yılla birlikte etkisini daha fazla artırması bekleniyor.

İstanbul'da kar henüz yok ama karın soğuğu gelmiş gibi görünüyor. Özellikle İstanbul'da birkaç gündür kendini iyiden iyiye hissettiren bir soğuk hava var, sıcaklıklar da düşüyor. Tabi akıllara özellikle 'İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir?' sorusu gelmişti.

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den edindiğimiz bilgiye göre Aralık ayının ilk haftası ya da ikinci haftasında İstanbul'da karı görebiliriz. Bu yıl Ocak ayında da karın etkisini artıracağı, kışın etkisinin bu yıl daha fazla olacağı söyleniyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler