HABER

Fas’ta 32 metre derinliğindeki kuyuda mahsur kalan çocuk 5 gün sonra çıkarıldı

Fas'ta 5 gün önce 32 metrelik kuyuya düşen 5 yaşındaki Rayan, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Fas Kraliyet Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Rayan'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği açıklandı.

Fas'ın Chefchaouen kenti yakınlarındaki köyünde oyun oynadığı sırada 32 metre uzunluğundaki dar bir kuyuya düşen 5 yaşındaki Rayan'ı kurtarma çalışmalarının 5. gününde kuyudan çıkarıldı. Ekiplerin kurtardığı Rayan, hemen hastaneye kaldırıldı.

KÖTÜ HABER GELDİ

Fas Kraliyet Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Rayan'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği açıklandı.

TÜM DÜNYA KURTARMA ÇALIŞMALARINI İZLEDİ

Kurtarma çabaları sadece ülkede değil tüm dünyada dikkat çekerken #SaveRayan etiketi ile çalışmalar bir çok sosyal medya platformundan canlı olarak izlenebilmişti.

FASLILAR KÖYE AKIN ETMİŞTİ

Rayan’ı Kurtarma Operasyonu, Fas ve dünya kamuoyunda geniş yer bulmasının ardından yüzlerce kişi kazı çalışmasının olduğu İğran köyüne gitmişti. Polis, kazı alanındaki insan yoğunluğunu azaltmaya çalışmış ve köye girişler kontrol altında tutulmuştu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler