HABER

Devlet Bahçeli: CHP yönetimi, HDP’nin oyun uşağı haline gelmiştir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'ın ardından Muğla'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Aydın'da yaptığı konuşmada "14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz" ifadelerini kullandı. Bahçeli, Muğla'da yaptığı açıklamada ise, "Bugünkü CHP yönetimi, HDP’nin oyun uşağı haline gelmiş, yapboz tahtasına dönüşmüştür" dedi. Bahçeli, "Siyasi kriz ve koalisyon dönemlerine geri dönemeyiz. İstikrarsızlığa özlem duymak Türkiye’nin önüne taş koymaktır" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Bugünkü toplantımızda emeği geçen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Muğla her şart altında zulmün karşısında durmuştur. İki eliyle kalp işareti yapan iki yüzlü siyasiler Muğlalı kardeşlerimi kandıramazlar. 

Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Sandık demokrasinin namusudur. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her vatandaşıma çağrımdır... Mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize mutlaka sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız Türkiye’yi ateşe atacaklar. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık yarınlarınızı karanlığa boğacaklar. Hepinize soruyor, muazzam haykırışınızı duymak ve duyurmak istiyorum: Cennet vatana sahip çıkacak mısınız? Ay yıldızlı al bayrağa sahip çıkacak mısınız? Türkiye’ye sahip çıkacak mısınız? Hakkınıza, haysiyetinize, hukukunuza sahip çıkacak mısınız? Bu evetlerinizin ilhamıyla “Aziz Milletim Sıra Sende” diyorum. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler