HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne videomesaj gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne videomesaj gönderdi. Erdoğan, "Uluslararası örgütler ve küresel sistem maalesef çok kötü bir sınav vermektedir. BMGK bu süreçte tamamen işlevsiz kaldı" dedi. Erdoğan, "Türkiye olarak nasıl ilk günden itibaren Gazze halkının yanında, İsrail zulmünün karşısında olduysak propaganda savaşına da geçit vermedik" ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...

Zirvemizi bu sene hemen yanı başımızda tarifi imkansız acıların yaşandığı bir dönemde tertip ediyoruz. İsrail'in hedef aldığı siviller kadın ve çocuklarla sınırlı değil. İsrail, Gazze'deki katliamı dünyaya duyurmaya çalışan gazetecileri de öldürüyor .Bu güne kadar 60'dan fazla gazeteci hayatını kaybetti.

Uluslarası örgütler ve kürsel sistem maalesef çok kötü bir sınav vermektedir. BMGK bu süreçte tamamen işlevsiz kaldı .BM'de 40 ülkenin çekimser 121 ülkenin evet oyu ile kabul edilen karar ise anlamlı ve değerliydi. Uluslarası kuruluşların tarafkir yayınları bizi üzdü. İnsanlık suçlarını görmezden geldiler. Hatta İsrail güvenlik güçleri tarafından meslektaşlarının öldürülmesine rağmen tavırları değişmedi.

Türkiye olarak nasıl ilk günden itibaren Gazze halkının yanında, İsrail zulmünün karşısında olduysak propaganda savaşına da geçit vermedik. 100'ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa edip doğrusunu koyduk.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler