HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazar günü Ankara adayını açıklayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gündeme ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim hazırlıklarında son durumu aktarırken, 'İstanbul merkezli olarak bazı illerin açıklamalarını yaptık. Pazar günü de Ankara ve kalan illerin açıklamalarını yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Değerli arkadaşlar İstanbul merkezli olarak bazı illerin açıklamalarını yaptık. Pazar günü Ankara ve kalan illerin açıklamalarını yapacağız. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü ATO Kongre salonunda açıklayacağız.

Cumhur İttifakı olarak samimi olarak neler yapabiliriz değerlendirmesini yapıyoruz. Manisa ve Mersin’de MHP çalışmalarını sürdürüyor onlar da çalışmalarda güçlü olarak çalışmalarını arkadaşlarımızla birlikte yürütüyorlar. Emin adımlarla, Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemediği bir hüsranı yaşatacaktır.

ABD VE İNGİLTERE’NİN YEMEN’E SALDIRILARI

Bu yapılanların hepsi orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını İsrail, Filistin'de de yapmakta. Kızıldeniz’i kan gölüne çevirme hevesindeler. Şu anda çok kanallardan haber alıyoruz. Husilerin başarılı cevaplar verdiğini farklı kanallardan öğreniyoruz.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz