HABER

"Sohbet ederken gitti bir anda..."

Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu SümerTilmaç (67), Sedat Peker'in Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü sırasında geçirdiğikalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tilmaç'ın ölüm haberini, düğüne birliktegittiği arkadaşı, televizyon programcısı ve sunucusu Mesut Yar açıkladı. Yar,hastane önünde bekleyen gazetecilere, "Kaybettik Sümer abimizi. Birliktebir düğüne gittik. Aynı arabaya bindik, aynı masadaydık, sohbet ederken gittibir anda. Kurtaramadılar. Başmız sağolsun. Büyük adamdı. Daha bir hafta önceyazısını yazmıştım vefasızlığın. Öyle işte. Kimse yok. Biz bizeyiz" diyekonuştu.Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: ZekiGÜNAL - Mehmet AKTARAN / İstanbul DHA
Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu SümerTilmaç (67), Sedat Peker'in Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü sırasında geçirdiğikalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 
Tilmaç'ın ölüm haberini, düğüne birliktegittiği arkadaşı, televizyon programcısı ve sunucusu Mesut Yar açıkladı. Yar,hastane önünde bekleyen gazetecilere, "Kaybettik Sümer abimizi. Birliktebir düğüne gittik. Aynı arabaya bindik, aynı masadaydık, sohbet ederken gittibir anda. Kurtaramadılar. Başmız sağolsun. Büyük adamdı. Daha bir hafta önceyazısını yazmıştım vefasızlığın. Öyle işte. Kimse yok. Biz bizeyiz" diyekonuştu.
Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: ZekiGÜNAL - Mehmet AKTARAN / İstanbul DHA
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler