Vegatest ile sağlıklı kilo verin

Güncelleme Tarihi:

Vegatest ile sağlıklı kilo verin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 15:20

Obezite seviyesinin vücut kitle indeksine göre sınıflandırıldığını söyleyen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı/Proloterapi Eğitmeni Dr. Ülkü Sarpkaya, sağlıklı kilo verme konusunda dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Haberin Devamı

Obezite gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunlarından birisidir. Obezite; boy uzunluğuna göre vücut ağırlığının arzu edilen düzeyin üstünde olmasıdır. Obezite seviyesi vücut kitle indeksine göre sınıflandırılarak yapılır. Aşırı ve yanlış beslenme alışkanlığı, bağırsak florasının bozuk olması ile birlikte fiziksel aktivite yetersizliği en önemli etken kabul edilmektedir.

Günümüzde şekerin, rafine gıdaların tüketilmesi, su yerine yüksek şeker, katkı maddesi ve kimyasallar içeren sıvıların içilmesi; toksik, kimyasal ve elektomanyetik kirlenmenin artmasıyla bağırsak florası pek çok insanda bozulmuş ve hastalıklar adeta salgın haline gelmiştir. Erişkinlerde obezite, depresyon, fibromiyalji, romatizmal hastalıklar, migren, MS gibi nörolojik hastalıkların; çocuklarda alerjilerin, astımın, obezitenin, dikkat eksikliği-hiperaktivite, otizm, disleksi, öğrenme güçlüklerinin giderek artması dikkat çekicidir.

Haberin Devamı

Vegatest ile sağlıklı kilo verin

Vegatest ile bedenin geneli, organlar ve hastanın bedensel çalışma düzeni ve enerji durumuyla ilgili genel değerlendirmeler yapılır. Vegatest  ile hastanın bedeninde birikmiş olan toksin yükünü, bağırsak florasının durumunu, hangi besinlere karşı bir besin duyarlılığının olduğunu, vitamin, mineral ve hormonal eksikliklerini tespit etmek mümkündür.

Gıda duyarlılığına neden olan bağırsak flora bozuklukları, enzim yetersizlikleri ve hormonal dengesizlikler hakkında bilgi elde edinilir. Bu sonuçlara göre, kişiye özel sağlıklı beslenme ve tedavi programları düzenlenir. Bağırsak florası bozuksa probiyotikler tedaviye eklenir. Ağır metal toksisitesi varsa şelasyon ve detoks tedavisi düzenlenir. Enzim eksiklikleri yerine konur.  

Vegatest ile sağlıklı kilo verin

Vegatest hem tanıda, hem de tedavinin takibinde oldukça ayrıntılı bilgiler veren bir cihazdır. Vegatest ile düzenlenen ve farkındalık yaratılan; sağlıklı beslenme ve yaşam programı sayesinde kişiler sağlıklarına kavuşur. VEGATEST ile Beslenme programı, kısa bir zamanda bağırsak hasarını giderdiği ve böylece sızıntıları engellediği için; sindirilmemiş yiyeceklerin, toksinlerin, ağır metallerin kana geçişini durdurur. Bu durumun sonucu olarak hem beynin, hem de tüm doku ve organların toksinlenmesi ortadan kalkacağı için; diyetten kısa bir süre sonra psikiyatrik ve fizyolojik semptomlar da ortadan kalkacaktır. Çünkü sızıntılı bağırsak duvarı iyileşerek, beyni ve tüm bedeni zehirleyen toksin geçişi durur. Semptomlar ortadan kalksa bile, bakteri dengesinin sağlanması ve tedavinin tamamlanması için sağlıklı beslenme programı kişiye  hayat tarzı olarak benimsetilir. Vegatest ile düzenlenen sağlıklı beslenme programını akupunktur ve kişiye özel düzenlenmiş egzersiz programlarıyla desteklemekle sonuçlar çok daha güzel ve kalıcı olmaktadır.

Haberin Devamı

Vegatest ile sağlıklı kilo verin

arpanetmedya.com'a katkılarından dolayı teşekkürler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!