Üniversitelilerden Hürriyet’e yılın yıldızı ödülü

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden Hürriyet’e yılın yıldızı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 16:57

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’nde en beğenilen gazete Hürriyet oldu. 2016’nın en beğenilen iş kadını ise Arzuhan Doğan Yalçındağ seçildi.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘15’inci Yılın Yıldızları Ödülleri’, medya, sanat, ekonomi ve spor dünyasından Türkiye’nin önemli isimlerini bir araya getirdi. 35 bine yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda belirlenen ödüller törenle sahiplerine dağıtıldı. 2016’nın en beğenilen gazetesi öğrencilerin oylarıyla Hürriyet seçildi. Ödülü Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Emre Oral aldı. En beğenilen iş kadını ise Arzuhan Doğan Yalçındağ oldu. Davutpaşa Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Acun Ilıcalı, İlber Ortaylı, Toygar Işıklı, Rıdvan Dilmen, Soner Sarıkabadayı, Ahu Türkpençe, Kenan Sofuoğlu, Cüneyt Başaran, Fikret Orman ve Nazlı Çelik’in de aralarında olduğu birçok ünlü isim katıldı. Törende konuşan Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, YTÜ’nün 1911’de dört mezunla başlayıp 1923’te mezun sayısının 40’a çıktığını ve bugün 40 bin kişilik bir bilim ordusu haline geldiğini belirtti. Prof. Dr. Şahin, üniversite yönetimi olarak YTÜ’nün gerçekleştirilen tüm eğitim ve Ar-Ge çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

TÜRKÇE’YE DEĞİNDİ

En beğenilen kültür ve sanat programı ödülü ‘Gel Zaman Git Zaman’ programıyla İlber Ortaylı’ya sunuldu. Konuşmasında ödül için öğretim görevlilerine ve öğrencilere teşekkür eden Ortaylı, Türkçe’yi doğru kullanmanın önemine de değindi. Gripin’in solisti olan Birol Namoğlu’na ise ‘Ömür Boyu Yıldızlı’ ödülü sunuldu. Namoğlu, esprili konuşmasında YTÜ’deki eğitimini yedi yılda bitirdiğini, öğrencilik hayatında güzel günler geçirdiğini ifade ederek bu ödülü almanın gururunu yaşadığını belirtti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!