Yeni iMac işte böyle olacak!

Güncelleme Tarihi:

Yeni iMac işte böyle olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 12:00

Yeni iMac'in özellikleri arasında Intel Xeon işlemci, AMD grafikler ve daha fazlası var!

Haberin Devamı

Apple tüm dünyaya hala iMac üretmeye devam ettiğini ve bu yıl yeni bir iMac'in piyasaya sürüleceğini hatırlattı. Görünüşe bakılırsa bu sefer, Apple'ın hepsi-bir-arada bilgisayarı yeni bir dış görünümden fazlasına sahip olacak.

Pike's Universum blog'uda yayınlanan gönderiye göre 2017'de beklenen iMac, AMD grafikler, Intel Xeon E3-1285 v6 işlemci ve 16GB ile 64GB arasında ECC RAM'e sahip olması bekleniyor. Bunlara ek olarak, 2TB SSD ile birlikte Thunderbolt 3 ve USB-C bağlantısı desteği de beklenenler arasında.

Kaynak ayrıca yeni iMac'in sahip olduğu AMD grafiklerin "VR ve Pro uygulamaları desteğine" sahip olacağını iddia ediyor. Blog'da ayrıca 8K bir ekrandan ve çok da küçük olmayan Mac mini modelinden bahsediyor.

iMac geri dönüyor!

Raporda, yeni iMac ile gelecek olan yeni bir klavye olduğunu, nu klavyenin MacBook Pro'larda bulunan Touch Bar'a sahip olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Sızıntının kaynağı bile bu bilgilere hafif bir şüpheyle yaklaşmamızı tavsiye ediyor, özellikle de Apple söylentileri konusunda. Rapor, bilgileri sızdıran muhbirinden "genellikle isabetli" olan "küçük kuş" diye bahsediyor.

Apple'ın iMac serisinde ciddi değişiklikler yapmak istediğini biliyoruz, özellikle de rakiplerinin balta girmemiş Apple topraklarına adım atmasını göz önünde bulundurursak (Microsoft Surface Studio), bu sızıntıdaki bilgiler hiç de gerçek dışı değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 28 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!