Windows 10 nasıl sunulacak?

Güncelleme Tarihi:

Windows 10 nasıl sunulacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2015 10:37

Windows 10'un çıkış tarihi olan 29 Temmuz geldiğinde neler olacak?

Haberin Devamı

Microsoft, son rötuşlarını yaptığı Windows 10'u bu ayın sonunda tamamlayıp, kullanıcılara dağıtmaya başlayacak. Lisanslı Windows 7 ve Windows 8.1 sahiplerinin 1 sene boyunca ücretsiz geçiş yapabileceği Windows 10, birkaç sene içinde 1 milyar cihaza girmek gibi büyük bir hedefe sahip.

Windows 10'un Windows 7 ve 8.1 kullanıcılarına Windows Update üzerinden sunulacağını biliyorduk. Peki 29 Temmuz tarihi geldiğinde, gereksinimleri karşılıyorsanız, hemen Windows 10'a geçebilecek misiniz? Microsoft'tan Terry Myerson'un söylediklerine göre final sürüm hazır olduğunda sisteminiz uyumluluk testinden geçirilecek ve bunun ardından Windows 10'u yükleyebileceğinize dair bir uyarı göreceksiniz. Uyumluluk testinin amacı, sizi donanımlarınız veya yüklü yazılımlarınızla ilgili sorunlar hakkında önceden uyarmak olduğundan, çoğu uyumsuzluk Windows 10'u yüklemenize engel olmayacak.

Bununla birlikte Myerson'un söylediklerine bakacak olursak herkes, 29 Temmuz günü Windows 10'a geçme şansı bulmayabilir. Microsoft, Windows 10'u milyonlarca bilgisayara aynı anda sunacağından, güncellemeyi kademeli olarak dağıtmayı planlıyor olabilir. Ancak bu durumda dahi muhtemelen birkaç günden fazla beklemeyeceksiniz.

EN İYİ 33 WINDOWS HİLESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!