Windows 10 Mobile ne zaman geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Windows 10 Mobile ne zaman geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 10:33

Windows 10 Mobile’ın çıkış tarihi, Microsoft’un bir Facebook sayfasında ortaya çıktı. Tarih ise 29 Şubat akşam saatleri...

Haberin Devamı

Windows 10 Mobile'ın piyasadaki Windows Phone 8.1'li telefonlara geçen senenin sonunda gelmesi bekleniyordu. Ancak Microsoft'un Aralık ayında yaptığı duyuruyla bu tarihin "2016'nın başına" ertelendiği ortaya çıkmıştı.Bir süre güncellemenin Ocak ayında geleceği düşünülse de raporlar, Şubat ayını beklememiz gerektiğini söylemişti.

Halen Microsoft tarafından yapılan resmi bir duyuru yok, ancak Microsoft Meksika'nın Facebook sayfasında önemli bir ipucu keşfedildi.

Microsoft Meksika sayfasında firmanın müşterilerinden birine verdiği cevapta güncellemenin 29 Şubat tarihinde yayınlacağı söylendi.

Aynı gönderide Windows 10 Mobile güncellemesinin tüm Windows Phone 8.1'li telefonlara gelmeyeceği de hatırlatıldı.Geçen sene Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin tanıtımından iki hafta önce ortaya çıkan slaytlara da Microsoft Meksika sayesinde ulaşmıştık. Görünen o ki Windows 10 Mobile güncellemesine oldukça yakınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 1985'TEN 2015'E TÜM WINDOWS KUTULARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!