Samsung'un o telefonunu kullananlara çok kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Samsungun o telefonunu kullananlara çok kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 05:24

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 7'yi hala ısrarla kullanmalaya çalışanlara yeni bir kötü haber verdi; operatörlerle anlaşarak dünyayla o telefon modelinin iletişimini kesmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Samsung, Yeni Zelanda'da başladığı yeni uygulama ile Galaxy Note 7 sahiplerine bu telefonu kullanmaktan vazgeçirmek için son kozunu oynuyor.

Söz konusu durumla alakalı defalarca özür dileyen Samsung yetkilileri, kullanıcılara para iadesinden üst seviye modellerle takasa kadar her türlü yardımda da bulunmuştu. Fakat tüm bunlara karşın Note 7 cihazlarını değiştirmeyen epey bir kullanıcı bulunmakta. İşte bu durumun önüne geçmek için bu kez mobil operatörler devreye girecek.

İlk olarak Yeni Zelanda'da başlayacak uygulamaya göre, kullanıcılar hiçbir mobil operatörün ağına bağlanamayacak, bu sebeple arama, mesajlaşma ya da internet gibi hizmetlerden yararlanamayacak.

Uygulamanın Türkiye'de de devreye girip girmeyeceği henüz net değil; ancak dünya çapında yayılacak bir uygulama olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!