Samsung’dan Türkiye’ye Ar-Ge merkezi

Güncelleme Tarihi:

Samsung’dan Türkiye’ye Ar-Ge merkezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2013 00:00

Samsung, Türkiye’de bir Ar-Ge merkezi kurmak için düğmeye bastı. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Ar-Ge merkezi kurmak için hükümetle görüşmelere başladığını açıkladı.

Haberin Devamı

YILDA 10 milyar doları aşan Ar-Ge harcamalarıyla sık sık gündeme gelen Samsung, Türkiye’de de bir Ar-Ge merkezi açmak için düğmeye bastı. Şirketin yeni tablet bilgisayarı Galaxy Note 10.1 lansmanında konuşan Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Türkiye’de açılması planlanan Ar-Ge merkezinin müjdesini verdi.

Gelecek dönemde Türkiye’deki yatırımlara devam edeceklerini ifade eden Joung, Samsung’un Türkiye’de yer alacak Ar-Ge merkezi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

FATİH’E İLGİMİZ SÜRÜYOR

Joung, “Şu anda resmi makamlarla olan görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Görüşmeler sonucunda Türkiye’deki Ar-Ge merkezi için çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu. Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi konusuna da değinen Joung, Fatih Projesi dünya çapında çok büyük bir proje. Daha önce söylediğimiz gibi biz de Samsung olarak beklentilere karşılık vermeye çalışıyoruz ve tablet ürünler konusunda stratejik yatırımlar yapmaya nitekim devam edeceğiz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Şu an devam ettiği için detay paylaşamıyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki, Türkiye’deki okul pazarına yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!