LG'ye CES 2017'de 21 inovasyon ödülü

Güncelleme Tarihi:

LGye CES 2017de 21 inovasyon ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 09:12

LG’nin LG SIGNATURE OLED TV’leri iki yıldır üst üste “En İyi İnovasyon” ödülünü alarak LG’nin OLED TV alanında bugüne kadar CES’te aldığı inovasyon ödülü sayısını beşe çıkardı.

Haberin Devamı

LG Electronics, Tüketici Teknoloji Birliği (CTA) tarafından düzenlenen CES 2017’de içinde ultra premium LG SIGNATURE ürün portföyü, OLED TV ve yüksek performanslı LG V20 multimedya akıllı telefonun da bulunduğu ürünleriyle toplam 21 İnovasyon Ödülü almaya hak kazandı. 

5–8 Ocak 2017 tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2017 etkinliğinde ise LG’nin yeni teknolojileri kullanıcıların beğenisine sunulacak.  

LG’nin CES 2017’de kazandığı İnovasyon Ödülleri’nde başı çeken ürünler ise üstün başarı yakalayan LG SIGNATURE serisi TV, bulaşık ve çamaşır makineleri olarak öne çıkıyor. 

CTA tarafından sponsorluğu üstlenilen ve Amerikan Endüstri Tasarımcıları Topluluğu tarafından desteklenen CES İnovasyon Ödülleri, her yıl seçilen birçok saygın endüstri tasarımcısı, mühendis ve gazetecilerden oluşan seçkin bir jüri tarafından veriliyor. Katılımları değerlendiren jüri üyeleri kullanıcı faydası, estetik, inovatif tasarım, kalite ve hayata kattığı değer gibi birçok farklı etkeni temel alarak ürünleri değerlendiriyor.

Haberin Devamı

LG'nin 2017 CES İnovasyon Ödülü kazananlarının tam listesi, 4 Ocak 2017'de Las Vegas'taki Mandalay Bay Resort'ta 08:00'da LG'nin CES basın konferansında açıklanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!