Google'ın yeni canavarı: Pixel 2!

Güncelleme Tarihi:

Googleın yeni canavarı: Pixel 2
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2017 00:56

Google'ın beklenen yeni telefonu Google Pixel 2'yle ilgili ayrıntılar netleşiyor. İşte Google'ın yeni telefonunun muhtemel özellikleri...

Haberin Devamı

Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 2'nin kamera ve tasarımında gözle görülür değişiklikler söz konusu. Google'ın, Pixel 2 modelini "Muskie" ve "Wallaye" adında 2 sürüm ile satışa çıkarılacağı konuşuluyordu. Ancak, Android Police'nin iddiasına göre Google, diğerinden boyut olarak daha büyük olan Muskie'yi iptal etti. Pixel 2 "Taimen" adlı daha geniş bir modelle piyasaya sürülecek. 

Cihazın büyük modeli 1440 pixel (2K) çözünürlüğe ve 5.9 inç ekrana sahip olacak. Ayrıca, iddialara göre Google yeni cihazına ikinci bir hoparlör ekleyerek ses kalitesini arttıracak. Bununla birlikte ikinci bir hoparlörün kullanılması telefonun kulaklık girişine zarar verebilir. Küçük Pixel 2 modeli ise 1080 pixel çözünürlükte 4.9 inç ekrana sahip olacak. 

Her iki Pixel 2 modelinde de Samsung Galaxy S8 ve OnePlus 5'te bulunan Qualcoom Snapdragon 835 işlemcisi kullanılacak. Bu durum da telefonun daha hızlı bir şekilde çalışacağının sinyallerini veriyor. Öte yandan Pixel 2, piyasaya çıktığında Snapdragon 835 yongası eski bir model olacak. 

Haberin Devamı

Ayrıca Pixel 2 modellerinin ikisinde de premium Android telefonlar için standart olan 4 GB RAM kullanılacak. 

Yeni cihaz, düşük ışıkta bile kaliteli fotoğraflar çekilmesini sağlayacak daha iyi bir kamera ile kullanıcılarıyla buluşacak. 

Bilindiği üzere ilk Pixel modelinde suya karşı dayanıklılık yoktu. Google tarafından yapılan açıklamaya göre Pixel 2 cihazlarında su geçirmezlik özelliği kesinlikle olacak. 

Google, ilk Pixel'i ekim 2016'da duyurmuştu. Yeni cihazların da ekim 2017'de tanıtılacağı düşünülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!