Galaxy S9 modellerinin arka tasarımı netleşiyor!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S9 modellerinin arka tasarımı netleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 12:57

Samsung'un yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini MWC 2018'de tanıtması bekleniyor. MWC 2018'e az günler kala hala Samsung Galaxy S9 modellerinin özellikleri ve tasarımı hakkında detaylar sızmaya devam ediyor. Şimdi de kılıf üreticisi Olixar, Galaxy S9 modellerinin arka kısmı hakkında taslak tasarımları yayınladı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki yıl düzenlenecek MWC 2018'e az günler kaldı. Teknoloji devi Samsung'un da yeni telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini MWC 2018'de tanıtması bekleniyor. Etkinliğe az günler kala telefonlar hakkında bazı detaylar sızmaya devam ediyor. Son olarak ünlü kılıf üreticisi Olixar, Samsung'un yeni telefonlarının arka kısmı için taslak tasarımları yayınladı. 

Galaxy S9 modellerinin arka tasarımı netleşiyor

Galaxy S8 modellerini andıran tasarımıyla Galaxy S9 modellerinde parmak izi sensörü kameranın alt kısmına konumlandırılmış. Yalnız bu sefer parmak izi sensörünün kullanımı biraz daha zorlaştırılmış. Galaxy S8 modellerinde kamera ile parmak izi sensörü arasında az da olsa bir boşluk varken, yeni modellerde Samsung, o boşluğu ortadan kaldırmış. Ayrıca şirket, Galaxy S9 Plus modeline çift lensli kamera konumlandırmış. 

Haberin Devamı

Samsung'un yeni telefonlarının özelliklerine bakıldığında ise şirket, Galaxy S9 modelinde 5.8 inç'lik Super AMOLED ekran, Galaxy S9 Plus modelinde ise 6.2 inç'lik ekran kullanıyor. Galaxy S9 Plus modelinin Galaxy S9 ile aynı ekran çözünürlüğünde olacağı da biliniyor. Ekran gövde oranının da %89'a çıkacağı telefonlarla Samsung, ekran gövde oranı %81 olan iPhone X'u da geri bırakıyor. Ön kısımda hiçbir çıkıntının olmayacağı telefonlar, yanlardan kavisli ekran üzerine kurulacak. Son olarak, 512GB dahili depolama alanıyla teknolojiseverlerin karşısına çıkacak olan telefonlarda işlemci olarak Qualcomm'un en yeni işlemcisi Snapdragon 845 ve Samsung'un kendi üretimi Exynos 9810 kullanılacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!