Galaxy Note 7 alacaklar mavi 'S' harfine dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 7 alacaklar mavi S harfine dikkat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 14:42

Samsung, bataryasında patlama riski bulunan tüm Galaxy Note 7 telefonlarını geri çekiyor ve yenileriyle değiştiriyor. Peki batarya problemi olmayan Galaxy Note 7'leri sorunlu olanlardan nasıl ayıracağız?

Haberin Devamı

Samsung, başını fazlasıyla ağrıtan batarya probleminin ardından Galaxy Note 7'lerini dünya genelinde toplatma kararı aldı. Türkiye'nin de kapsama alındığı değişim programı çerçevesinde kullanıcılar dilerlerse telefonlarını verip paralarını geri alabiliyor.

Samsung bir yandan sorunlu Galaxy Note 7 modellerini toplarken, diğer yandan da bataryasında sorun bulunmayan Galaxy Note 7'leri tüketicilerle buluşturmayı planlıyor. Bu çerçevede ise tüketicinin aklında bir soru var: Sorunlu Galaxy Note 7 ile sorunsuz olan modelin nasıl ayırt edileceği.

Galaxy Note 7 alacaklar mavi S harfine dikkat


Samsung, bu ayrımı kolaylaştırmak için basit bir yola başvurmuş. Batarya problemi olmayan Galaxy Note 7'lerin kutularında mavi renkli bir S harfi olacak. Bu harf 'batarya sorunu bulunmayan model' anlamına gelecek. 

PEKİ KUTUSU OLMAYAN GALAXY NOTE 7'LERİ AYIRT ETMENİN YOLU VAR MI?

Haberin Devamı

Elbette herkes Galaxy Note 7'yi kutusuyla almayacak; ikinci ele de düşme ihtimalini göz ardı etmeyen Samsung, sorunlu modellerin IMEI numaralarının bulunduğu bir liste yayınlayacak ve bu listeden kullanıcılar almayı düşündükleri modelin sorunlu olup olmadığını kontrol edebilecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!