Facebook'un patronu Zuckerberg ikinci kez baba oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Facebookun patronu Zuckerberg ikinci kez baba oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 08:05

Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, ikinci kez baba olduğunu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla tüm dünyaya duyurdu. Eşi Priscilla'dan ikinci çocuğunu beklediğini belirten Zuckerberg'in paylaştığı fotoğraflarda kendi ve eşinin yıllar önce kız kardeşleriyle çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, ilk kız çocuğu Max'in ardından bu kez de ikinci çocuklarını bekledilerini dünyaya duyurdu. Eşi ve kendisine ait fotoğraf albümünden dört farklı fotoğrafı paylaşan Zuckerberg, üç kız kardeşle büyüdüğünü, onlardan çok şey öğrendiğini, onların sadece kardeşleri olmadığını, aynı zamanda çok da iyi dost olduklarını kaydetti. Zuckerberg, kız kardeşlerinin farklı alanlarda kariyerlerine yön verdiğine dikkat çekerken, kiminin müziğe spora ilgi duyduğunu, kiminin ise yemek sanatını icra ettiğini belirtti. 

Facebookun patronu Zuckerberg ikinci kez baba oluyor

Zuckerberg ve kız kardeşleri

Eşi Priscilla'nın da iki kız kardeşle büyüdüğünün altını çizen Zuckerberg, eşinin kız kardeşlerinden ailenin önemini öğrendiğini ve zorluklarla mücadele etmede onların sonsuz faydası olduğunu dile getirdi. 

Facebookun patronu Zuckerberg ikinci kez baba oluyor

Zuckerberg'in eşi Priscilla kız kardeşleriyle

Zuckerberg, eşi ve kendisinin hayatlarındaki kadınlar sayesinde daha iyi bir noktada olduklarını vurgularken, yeni gelen bebekleriyle yeni bir güçlü kadın yetiştireceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!