Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC) tarihi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC) tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 10:11

Apple'ın her yıl düzenlediği heyecan dolu Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC 2016) tarihi belli oldu. Uzun zamandır iddialara konu olan konferans tarihi Siri'ye soruldu ve merakla beklenen cevap alındı. San Francisco’da düzenlenecek olan etkinlik, 13 Haziran - 17 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak. Apple'ın bu etkinlikte yeni bomba oyuncaklarını tanıtacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Apple Geliştiriciler Konferansı'nda önceki yıllarda olduğu gibi yazılımsal geliştirmelerin ön plana çıkması bekleniyor. iOS 10'un da resmen tanıtılmasının beklendiği konferansta Mac OS X'in MacOX adı verilen yeni sürümünün de tanıtılacağı iddia ediliyor.

Yeni nesil bir Apple Watch'un tanıtılma ihtimalinin büyük olduğu etkinlikte en önemli duyurulardan birisinin de yeni MacBook olacağı ifade ediliyor. Ortaya atılan iddialar arasında 12 inç'lik MacBook'lardan daha ince ve daha gelişmiş donanıma sahip olan yeni modelinin duyurulacağı söyleniyor.

Etkinliğin takvimi, canlı yayınların planı ve daha pek çok bilgi Apple'ın WWDC için özel olarak hazırladığı internet sayfasında yayınlandı. Öte yandan etkinlik biletlerinin fiyatı da açıklandı. Buna göre 1599 dolar fiyat etiketine sahip olan biletlere kimlerin sahip olacağı ve etkinliğe kimlerin katılabileceği, önceki yıllarda olduğu gibi kayıt yaptıran kişiler arasından çekilişle belirlenecek.

Haberin Devamı

Apple Geliştiriciler Konferansı'nın 13 Haziran - 17 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeği resmiyete kavuştu. Ancak etkinlikte nelerin duyurulacağı konusunda henüz kesinleşen bir bilgi bulunmuyor. Bunun için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

indir.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!