iPhone 7 Pro geliyor: En önemli özelliği bakın ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

iPhone 7 Pro geliyor: En önemli özelliği bakın ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 10:45

iPhone 7 Pro ismi ilk kez duyuldu. Apple'ın bu yılın Eylül ayında tanıtmayı planladığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus haricinde klavye ile kullanılabilecek iPad Pro benzeri bir iPhone 7 Pro modelini tanıtacağı konuşuluyor. Peki iPhone 7 Pro nasıl olacak?

Haberin Devamı

iPhone 7 Pro mu geliyor? Dedikodular, Eylül'de iPhone 7'yle birlikte tanıtılması beklenen iPhone 7 Plus'ın karşımıza iPhone 7 Pro olarak çıkabileceğini söylüyor. İddiaya göre Apple, yeni telefonunu biraz daha inceltecek ve alt tarafına iPad Pro'daki gibi bir Smart Connector ekleyecek.

iPhone 7 Pro'ya ait olduğu söylenen bir çizim daha önce de internete sızmıştı; şimdiyse dağıtım zincirinden gelen bilgiler, bu bilgilerin gerçek olduğunu doğruluyor. Ortaya çıkan çizimler, telefonun incelik için kulaklık girişini kaldırdığını, telefonun ön yüzünde herhangi bir hoparlörün bulunmadığını gösteriyor.

iPhone 7 Pro geliyor: En önemli özelliği bakın ne olacak

Halihazırda iPad Pro'larda kullanılan smartconnector'un iPhone 7 Pro modellerinde olacağı düşünülüyor. Bu bağlantı ile Smart Keyboard iPad Pro'ya kolayca bağlanabiliyor

Haberin Devamı

Smart Connector'ün telefonda ne işe yarayacağı bilinmese de, şirkete yakın kaynaklar Apple'ın iPhone 7 Pro'ya özel klavye üreteceği konusunda hemfikir görünüyor. Yani klavyeli bir iPhone modeli geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: FOTOĞRAFLARLA iPHONE SE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!