Akıllı Şehir Çözümleri ile Montreal’deki Küresel Toplu Taşıma Zirvesi’nde

Güncelleme Tarihi:

Akıllı Şehir Çözümleri ile Montreal’deki Küresel Toplu Taşıma Zirvesi’nde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 20:02

Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) tarafından düzenlenen Global Public Transport Summit bu yıl Kanada’nın Montreal kentinde gerçekleştirilecek. Cardtek toplu taşımaya yönelik akıllı çözümlerini, giyilebilir cihazlar üzerinden ödeme, temassız ödeme çözümleri ve mobil cüzdan uygulamalarını fuarda sergileyecek.

Haberin Devamı

Montreal’de düzenlenecek UITP Küresel Toplu Taşıma Zirvesi 2017, bu yıl da dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcının akınına uğrayacak. 15-17 Mayıs 2017’de, 40 ülkeden 280 şirketin ürün ve çözümlerini sergileyeceği fuarı 11 binden fazla profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor Ulaşım sektörünün bu en önemli etkinliğine katılacak olan Cardtek, ulaşımda kapalı ve açık devre yazılım çözümlerinin yanı sıra POS terminalleri ve mobil biletleme çözümlerini de #2E106 numaralı standında tanıtacak.

Cardtek, İzmir’in toplu ulaşım kartı “İzmirimKart“ı teknolojik altyapıyla geliştirdi ve bu kartı gelişmiş bir ödeme platformuna dönüştürerek daha geniş yelpazede kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda şirketin teknolojisi ile Kochi’de de metrolarda temaslı-temassız banka kartları geçerli olacak.

Haberin Devamı

Montreal’de gerçekleştirilecek Küresel Toplu Taşıma Zirvesi’nin, şirket çözümlerini tanıtma konusunda önemli bir fırsat olduğunu belirten Cardtek Akıllı Şehirler ve Ulaşımdan Sorumlu Genel Müdürü Serdar Altuncu, “Şehir yaşamının en önemli dinamiklerinden biri olan toplu taşıma, günümüzde önemli bir dönüşüm süreci içinde. Hem taşıma araçları, hem de ulaşım sistemleri gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalanıyor. Akıllı ulaşım teknolojilerinin arkasında dinamik ücret hesaplamaları, bunların arka planında da yönetimi ve bankacılık sistemi ile entegrasyonu, ulaşım operatörlerinin kendi ücret toplama sistemi gibi ayrıntılar yatıyor ve Cardtek akıllı şehirler kapsamında ulaşımda işin bu kısmını üstlenmiş durumda. Geliştirmiş olduğumuz teknoloji, dünyanın en büyük şehirlerinin toplu ağlarında uygulanabilecek kapasiteye sahip.” dedi.

Kuzey, Orta ve Güney Amerika ülkelerinden yoğun katılım beklenen Toplu Taşıma Zirvesi’nde Cardtek’in temassız biletleme çözümleri belediyelere ve şirketlere demo ortamında detaylı biçimde anlatılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!