TEGV’de yeni etkinlik yılı başladı

Güncelleme Tarihi:

TEGV’de yeni etkinlik yılı başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 10:59

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğa, okuldan arta kalan zamanlarda eğitim desteği vermek üzere kapılarını açtı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEGV, ilköğretim çağındaki çocukların, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için yaşam becerilerini geliştirerek temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyor.

TEGV, Türkiye geneline yayılmış etkinlik noktalarıyla,  bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor. Kurulduğu günden bu yana geçen 21 yıl içinde TEGV, 2.5 milyonun üzerinde çocuğa ulaştı.

Uzman bir ekip tarafından, çağın gerekleri göz önünde bulundurularak, eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılamak üzere hazırlanan ve zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen TEGV’in eğitim programlarında çocuklar eğlenerek öğreniyor.

Haberin Devamı

Tüm ilköğretim çağındaki çocuklara kapısı açık olan TEGV, etkinlik noktalarında 19 Eylül itibarı ile 2016 - 2017 etkinlik yılını başlattı. TEGV’in birbirinden eğlenceli ve çağdaş eğitim noktalarında öğrenciler geleceğe hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!