Tatlı İntikam'da Rüzgar'ın Sinan ve Pelin birlikteliğine etkisi ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikamda Rüzgarın Sinan ve Pelin birlikteliğine etkisi ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 12:17

Tatlı İntikam bu hafta da izleyenlerini ekran başına kilitleyecek. Tatlı İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanında kıskançlık krizileri yaşanıyor. Pelin ve Sinan arasına hiç beklenmedik biri daha giriyor. İşte Tatlı İntikam dizisinin 10.yeni bölüm fragmanı..

Tatlı İntikam'ın son bölümünde yıllar sonra ortaya çıkan Rüzgar'ın niyeti artık iyice belli olur. Sinan ve Pelin'in birlikteliğini onaylamayan Rüzgar yeni girişimlerde bulunacak. 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Tatli İntikam'a bu hafta romantik sahneler damga vuracak.Son bölümüyle ekranlara damga vuran Tatlı İntikam'da bu hafta neler yaşanacak?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen bölümün sonunda dükkanı Ceyda’ya devredeceğini ve bu diyarlardan gideceğini herkese açıklayan Sinan’ın Hem dükkanın Ceyda gibi bir kadının elinde hak ettiği değeri görememesinden, hem de Sinan’ın emeklerinin telef olmasından korkan Pelin, durumu düzeltmek için çok uğraş verir.Sinan’ın ortadan kaybolmasıyla birlikte bir yandan onu arama çabalarına bir yandan da Ceyda’nın istediği parayı kendisi verse kabul etmeyeceği için Bülent’e yardımcı olacak birini bulma çalışmalarına katılan Pelin’i gördüğünde Sinan'ın yüzünde güller açar. 28 yaşında olduğunu anladığımız Başak da etrafındaki evli mutlu çocuklu çiftleri gördükçe “neden bende yok?” hissiyatına kapılarak Bülent'i daralymaya başlar.Durumla ilgili düşüncelerini dile dökmeye çalışan Bülent’in ise en büyük hatası Hakan’ın Simay’a aldığı yüzüğü yanlışlıkla Başak’ın kendisine yapılmış bir evlenme teklifi olarak algılamasına mahal vermekti.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 10. BÖLÜM FRAGMANI

 

TATLI İNTİKAM HAKKINDA

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM KÜNYE

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

OYUNCULAR 

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin):

Haberin Devamı

Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Furkan Andıç (Sinan Tankut) :

Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Can Nergis (Tolga): Pelin'i düğün günü terk eden damattır.

Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

Haberin Devamı

 TATLI İNTİKAM 9. BÖLÜMDEN KARELER

Tatlı İntikamda Rüzgarın Sinan ve Pelin birlikteliğine etkisi ne olacak

Tatlı İntikamda Rüzgarın Sinan ve Pelin birlikteliğine etkisi ne olacak

Tatlı İntikamda Rüzgarın Sinan ve Pelin birlikteliğine etkisi ne olacak

 

 

BAKMADAN GEÇME!