Atan kazandı

SON altı haftanın en formda takımı Antalyaspor için dün akşam Bursa’da işler iyi başlamadı.

Haberin Devamı

İlk yarım saatte Hamza Hamzaoğlu’nun rakip analizi oldukça doğru bir sonuç verdi. Bursaspor, sanki içine Barcelona kaçmışçasına bir futbol oynamaya başladı ve skor üstünlüğünü iki farklı haneye taşımayı başardı. Gollerin şokunu ancak ilk yarının son dakikalarına doğru atabilen Antalyaspor ise, ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü buldu. Bu anlardan itibaren Bursa cephesinde panik, Antalya’da ise gelişigüzel ataklar başlayınca iki takım arasındaki kaotik durum hakemin ilk yarının bitiş düdüğüyle sona erdi.

İkinci devre Bursaspor rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettirip skoru korumayı tercih ederken, kontrataklarla Antalyaspor kalesinde gol aradı. Fenerbahçe maçındaki o tempolu Antalyaspor’u ise maçın belli bölümlerinde görebildik. Makoun ve Serdar Özkan değişiklikleriyle beraberlik golünü arayan Antalyaspor önce Bursaspor savunmasını, ardından kaleci Harun’u geçemeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Maç boyunca elinden geleni yapan ve başına aldığı darbeye rağmen golünü atan Deniz Kadah, Antalya adına en göze batan isimdi. Maçın geneline baktığımızda bulduğu fırsatları iyi değerlendiren Bursaspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Yazarın Tüm Yazıları