Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 16:10

Son zamanlarda manken Ebru Şallı ile yaşadığı ilişkiyle gündemde olan Sinan Akçıl kimdir?

Haberin Devamı

Müzik yeteneği ailesinden gelen ünlü şarkıcının babası keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası Şefi Saim Akçıl, piyanist İdil Akçıl ise kardeşidir.

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kimdir

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

Sinan Akçıl küçük yaşta müziğe başlayan şarkıcılarımızdan biridir. Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı. Müziğe küçük yaşta başlamış olması ona engel olmamıştır , yaptığı besteler ile onu dinleyen herkesin beğenisini toplamıştır.

Müzik kariyerine başlamasıyla birlikte başta Enbe Orkestrası olmak üzere Candan Erçetin, Ferhat Göçer, Mustafa Sandal , Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Zeynep Casalini, Petek Dinçöz gibi ünlü isimlerle çalışmıştır.

Haberin Devamı

SİNAN AKÇIL KAÇ YAŞINDA VE NERELİDİR?

Sinan Akçıl 20 Mayıs 1982 yılında Hollanda'nın Leeuwarden kentinde dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale Biga'lı olan Akçıl 33 yaşında boğa burcu erkeğidir.

HANGİ OKULLARDA ÖĞRENİM GÖRMÜŞTÜR?

9 yaşında Konservatuar eğitimini bırakıp Fransız Lisesi St. Benoit'de eğitim görmeye başladı. 1995 yılında okul orkestrasında yer alan Akçıl aynı yıl pop dalında ilk müzik ödülünü kazandı.

HANGİ DİLLERİ KONUŞABİLİYOR?

Sinan Akçıl iyi derecede İngilizce ve Fransızca konuşabilmektedir.

NELERDEN VAZGEÇEMİYOR?

Rezene çayı onun vazgeçilmezi. Akçıl haftanın her günü kardiyo çalışıyor. Spor onun hayatında çok önemli bir etken.

SİNAN AKÇIL'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ünlü şarkıcının sevgilisi güzel manken Ebru Şallı'dır.

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kimdir

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı 1995 yılı Queen of Turkey yarışmasının 1. güzelidir. Güzel manken 15 Ocak 1977 yılanda İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ebru Şallı aslen İzmir'lidir.

Henüz 14 yaşındayken şarkılarına hayran olduğu, televizyondan izlediği Ozan Orhon'a görmeden aşık oldu. 1993 yılında Hakan Seçen'le tanışıp fotomodellik yapmaya başladı..

Haberin Devamı

HANGİ OKULDAN MEZUN OLDU?

1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirdi. Manken olmayı kafasına koyduğu için üniversite sınavlarına girmedi. 1997 yılında, aşık olduğu Ozan Orhon'la evlendi fakat 1998 yılının Haziran ayında boşandı.

DİZİLERDE ROL ALDI MI?

1999 yılında Emrah'la "Unutabilsem" adlı dizide rol aldı. "Belalım Benim" ve "Gölge Çiçeği" oynadığı diğer dizilerdir. "Reyting Hamdi"programında kendini gösterdi. Hamdi Alkan'la aşk yaşadığı söylentilerini önce doğruladı, sonra ise yalanladı.

Sinan Akçıl ve Ebru Şallı kimdir

ÇOCUKLARININ ADLARI NEDİR?

Harun Tan ile evlenen Ebru Şallı bir süre sonra podyumları bıraktı. 2004 yılında Beren, 2010 yılında Pars adında iki erkek çocuğu dünyaya geldi . Şallı, hamilelikte yaşadıklarını “Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak” adlı bir kitapta anlattı. Daha sonra “Ebru’nun Mutfağı” adlı bir program sundu.

Haberin Devamı

PİLATESTEN SONRA YENİ KOLEKSİYON

Pilates ve sağlıklı yaşamın sembolü Şallı, bu kez kadınları doğal kozmetik ürünlerle buluşturuyor. Eşsiz Niozom Teknolojisi ve 3D Etkisi .
EBRU ŞALLI by THALIA Selülite Karşı Kol ve Bacak Losyonu ; içeriğindeki bitkisel etken maddeler sayesinde portakal kabuğu görünümünün azalmasına, kol ve bacakların daha pürüzsüz olmasına ve yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor. Nar, Melisa, Arnika,Biberiye,Adaçayı ve Ardıç özleri ile desteklenen formülü ile yeni selülitlerin oluşumunu da önlemeye yardımcı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!