SHOEXPO'da geri sayım

Güncelleme Tarihi:

SHOEXPOda geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 12:56

İZMİR'in en renkli fuarlarından olan SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19-22 Ekim tarihleri arasında sektörü buluşturacak.

Haberin Devamı


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na sayılı günler kala 160 firmanın katılımı kesinleşti. Geçen mart ayında 132 katılımcının stant açtığı SHOEXPO, umut verdi. Ziyaretçilerine ayakkabı ve çanta sektörüne dair geniş bir ürün yelpazesi sunan SHOEXPO, bu yıl yenilikleriyle de dikkat çekiyor. Fuar kapsamında ilk kez oluşturulacak olan "Trendcode SHOEXPO Area"da, 2017 modasının en güzel kombinleri, özel tasarım ayakkabılarla sergilenecek. Diğer taraftan yine ilk kez düzenlenecek olan "Moda Sohbetleri"ne, Sertaç Delibaş, Duygu Ergör ve Pınar Arkun gibi ayakkabı sektörünün önde gelen tasarımcıları konuşmacı olarak katılacak.
19 - 22 Ekim 2016 tarihleri arasında sektörün kalbi İzmir'de atacak. Üreticilerin, yerli-yabancı satın alıcılarla buluşacağı fuar, Ekonomi Bakanlığı URGE projesi kapsamında oluşturulan Hosted Buyer programı ile katılımcılarına altın fırsatlar sunacak. Hosted Buyer programı ile sektör profesyonelleri ile katılımcı firmalar ürün gruplarına göre ikili görüşmeler yapacak. İZFAŞ tarafından organize edilen Hosted Buyer programı ile fuara; 45 ülkeden bini aşkın yabancı profesyonel alıcının ziyareti bekleniyor.
Yeni sezon modasının sergileneceği fuar; üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcıların ve sektörel yayınların buluşma noktası olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!