GeriHafta Sonu Rotaları Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân

Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân

İstanbul’da her ilçe bir öğün olsaydı Üsküdar kesinlikle kahvaltı olurdu… Sizce de güneş sanki ilk önce Üsküdar’dan doğuyor gibi değil mi? Şehre en güzel Üsküdar’dan göz kırptığındandır belki de. Üsküdar sabahlarına bu kadar methiyeler düzmüşken gelin kahvaltıya gidelim. O halde, Üsküdar’da kahvaltı yapılacak en iyi 3 mekana birlikte göz atalım. Unutmadan, bu kahvaltıların hepsi yakala.co’lulara özel indirimli!

 BOĞAZ MANZARASININ VE KAHVALTININ TADINI “CAFE 5. CADDE LIFE’TA” ÇIKARIN!

Kız Kulesi ve tüm İstanbul panoraması, Topkapı Sarayı’nın görkemi… Boğaz’ıyla gökyüzüyle İstanbul’un maviliği ve enfes kahvaltı lezzetleri bir arada!

Üsküdar Salacak Sahil Yolu Cafe 5. Cadde Life’ta sevdiklerinizle birlikte kahvaltıda buluşmaya, şehrin en güzel manzarasını seyre dalmaya ve nefis lezzetlerin tadına varmaya ne dersiniz? Cevabın evetse çok keyifli bu kahvaltıyı kaçırmayın!

Bu sofrada yerinizi indirimli almak için link burada:

Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân

PAŞALİMANI’NDA BOĞAZ’A NAZIR KAHVALTI, KAHVE DEHASI EXCLUSIVE’DE!

Büyük bir heyecan ve lezzet aşkı ile kurulan Kahve Dehası; sıcak atmosferi, modern ve ferah dekorasyonu, lezzetli ve özel yemeklerini, güler yüzlü hizmet anlayışını Kahve Dehası Exclusive Üsküdar’ın muhteşem Boğaz manzarası ile taçlandırıyor.

İhtiyaç duyduğunuz enerjiyi bulmak ve güne keyif katmak için kahvaltının mükemmeli burada… Kahve Dehası Exclusive Üsküdar-Paşalimanı kalitesiyle bu sofrada yer almak için link burada:

Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân

NEFES KESEN BOĞAZ MANZARALI KAHVALTI HOLLYWOODCITY CAFE’DE!

Boğaz’ın maviliğini ve tüm güzelliklerini gözler önüne seren muhteşem mekân HollywoodCity Cafe, bizim kahvaltılarımızın neden bu kadar zengin olduğunu dünyaya daha iyi anlatıyor. Çünkü böyle bir manzara karşısında iştahımız açılıyor…

İster hafta içi günlerde serpme köy kahvaltısı ister kahvaltı tabağı veya hafta sonları sınırsız açık büfe… Üstelik bu birbirinden enfes kahvaltı seçenekleri, HollywoodCity Cafe’nin panoramik Boğaz manzarasıyla taçlanıyor.

HollywoodCity’nin sofralarında yerinizi almanız için tıklamanız gereken link burada: 


Üsküdar’da kahvaltıyı mutlulukla ilişkilendiren 3 mekân


False