Plajda pazarda miting çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Plajda pazarda miting çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 17:08

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülseli Saatli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enis Tepekule ve partililerin katılımıyla yapılan etkinliğe İl Başkanı Alaattin Yüksel ve CHP İl Kadın Kolları üyeleri de destek verdi.

Haberin Devamı

Oran ve partililer, Ilıca Plajı’ndaki tatilcilere miting bildirilerini dağıtarak, cumhuriyet ve demokrasiye el birliğiyle sahip çıkmak için 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda birlikte olmaya davet etti. Güneşlenen, denizden yeni çıktığı için kurulanan vatandaşlar broşürü gülümseyerek aldı.

78 MİLYON İÇİN
Başkan Ekrem Oran, “Uçaklarımızı, tanklarımızı ele geçiren hainlerce, milli egemenliğimizin kalbi TBMM’nin bombalandığına şahit olduk. Misak-ı Milli sınırlarımızın, devrimlerin, laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin 78 milyon için hayati önemde olduğunu bir kez daha hissettik. Şimdi, ‘Ne şeriat, ne darbe, yaşasın laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye’ diye haykırmak için büyük demokrasi buluşması gerçekleştiriyoruz. Hangi inançtan, etnik kökenden ya da siyasi görüşten olursa olsun, yüreği bu vatan için çarpan herkesin, ellerinde sadece Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle bağımsızlık aşkını bizimle birlikte tüm dünyaya bir kez daha haykıracağına inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı


ESNAFA DA DAVET
Oran ve partililer, Çeşme Pazarı’nı da ziyaret etti, cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkmanın önemini vurgulayarak pazarcı esnafını da mitingde el ele, kol kola, omuz omuza olmaya çağırdı. Cumhuriyetin yıkılmaz kalesi olan Çeşme’den yüzlerce kişinin bu büyük demokrasi buluşmasına destek vereceğine inandığını ifade eden Oran, “Katılmak isteyen Çeşmeliler için her mahalleden 4 Ağustos Perşembe saat 17.00’de otobüsler kaldıracağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!