Pensilvanya'ya mesaj: Çete liderini getireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Pensilvanyaya mesaj: Çete liderini getireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 21:56

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘paralel yapı’ya sert sözlerle yüklenerek, “Çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Fizan’a da gitseler yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak” dedi. İstanbul Dostluk Derneği üyelerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul eden Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

17 ARALIK KARA GÜNÜN YILDÖNÜMÜ

17 Aralık siyasi hayatımıza 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi kazınmış kara bir günün, bir darbe girişiminin yıldönümüdür. 17 Aralık 2013’te polis ve yargı içinde gizlenmiş çete, ipini elinde tutan üst aklın emir ve direktifleri doğrultusunda, kendi örgüt çıkarları için hükümetimize darbe teşebbüsünde bulunmuştur.

CİDDİ MANADA YORUYOR

Pensilvanya’daki çete liderinin büyük bir gizlilik içinde inşa ettiği dini cemaat görünümündeki bu şebekenin asıl amacını, kimlerce ne şekilde kullanıldığını milletçe müşahade ettik. 2 yıl boyunca her yerde inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. 40 yıllık çalışmanın neticesinde ulaşabildikleri bu kurumlara sızma operasyonu, hakikaten bizleri şu anda ciddi manada yoruyor. Ama yorulsak da bu işi Allah’ın izniyle neticeye ulaştıracağız. Bizim için harita üzerinde yer gösterip ‘yok Malezya’ya, yok Sudan’a kaçacak’ diye iftira atan kibir abideleri bugün kendileri kaçacak delik arıyorlar, biz buradayız.

Haberin Devamı

HARAMA BULAŞTIKLARI GÖRÜLDÜ

‘Haram lokma yemedik’ diye şov yapıyorlar. Sınav sorularını çalmaktan yolsuzluğa, himmet paralarını Türkiye karşıtı lobilere peşkeş çekmeye, gırtlaklarına kadar harama bulaştıkları görülmüştür. Bunları maşa olarak kullanan çevreler de gördükleri beceriksizlik karşısında kendilerini şimdi terk etmeye başlamışlardır. Daha da önemlisi milletimiz nazarında tüm itibarlarını kaybediyorlar.

ESKİSİ GİBİ HAREKET EDEMİYORLAR

Biz de milletimizden aldığımız güçle bu kanser hücresini vücuttan temizlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şu anda Amerika’da güçlü bir hukuk bürosuyla bu çalışma yürüyor. Paralel örgütün uluslararası bağlantıları üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Artık hiçbir yerde eskisi gibi hareket edemiyorlar. Pensilvanya’daki çete lideri ve örgüt üst yönetiminin ülkemize iadesi noktasında da gereken tüm hukuki süreçleri yürütüyoruz.
m Nasıl Başbakanlık Ofisi’ne böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan’a da gitseler yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak. Bu millet ihaneti asla affetmez.

Haberin Devamı

PKK’YLA EL ELE VERDİLER

Paralel yapı, milletimizin kutlu yürüyüşünü sabote etmek için kullanılan ne ilk ne de son araçtır. Artık eskisi gibi dengeleriyle rahatça oynanabilen, zayıf bir ülke değiliz. Üzüntüm, bu örgütün, PKK ve benzeri örgütlerle el ele olmasıdır. Onlarla beraber hareket ediyor, beraber çalışıyorlar. 

BAKMADAN GEÇME!