'Önümüze set çekerlerse aşarız'

Güncelleme Tarihi:

Önümüze set çekerlerse aşarız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 23:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin baraj sorununun olmadığını belirterek, “Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız” dedi. Manisa’nın Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan MHP Lideri, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

Seçim barajı yeniden düşünülmelidir dedik, bir kıyamettir kopardılar. Bir eli kan, bir eli katran olan kötülük ve simsarlık abideleri iyi niyetle söylemiş olduğumuz görüşlerimizi çarpıtarak yansıttılar. MHP, baraj korkusu olan değil; bilakis barajlara rağmen ve tüm engelleri yıka yıka bugünlere ulaşmış büyük bir millet eseridir.

16 Nisan’ın gerektirdiği uyum yasaları sağlanmadan, yeni sistemin taşları yerli yerine oturmadan yapılacak erken seçimin siyasi belirsizlik doğurma ihtimali yüksektir, akıl kârı olmadığı da açıktır. Türkiye içte ve dışta terörle mücadelede yoğun bir çaba sarf ederken, bu çabaların erken seçim gündemiyle akamete uğramasına asla razı olmayız.

Söylesinler, NATO ittifak mıdır, ihtilaf mıdır? Dost mudur, düşman mıdır? Türkiye NATO’ya mahkûm değildir.”

Turgutlu’da “işte ordu işte komutan” sloganı atılması üzerine Bahçeli, “O bizim sloganımız değil, bir daha atmayın” uyarısında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!