Öğrenciler için tehlike zili çalıyor

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler için tehlike zili çalıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 01:00

İlk, orta ve lise okullarının güzergâhında kalan Keçiören’in Çaldıran Mahallesi 494. Cadde’deki dört yolda, öğrenciler her gün kazayla burun buruna geliyor. Mahalle muhtarı Ahmet Telli, “Sinyalizasyon veya üst geçit istiyoruz” diyor.

Haberin Devamı

Keçiören Çaldıran Mahallesi Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve Karacaoğlan İlkokulu’nun kesişiminde yer alan 494. Cadde’deki dörtlü yol öğrencilerin ve ailelerin kâbusu haline geldi. Caddede yolun karşısına geçmek isteyen binlerce öğrenci ve yaya, hergün kazayla burun buruna geliyor. Kaza endişesi nedeniyle çocuklarını okula tek gönderemeyen birçok veli, çocuklarla birlikte hızlı akan trafiğin arasından koşarak geçmeye çalışıyor.

Öğrenciler için tehlike zili çalıyor

DİLEKÇE VERDİK ÇÖZÜM ALAMADIK

Okullarla birlikte cami, süpermarket ve parkın da bulunduğu caddenin yayalar ve araçlar açısından hareketli olduğuna dikkat çeken Çaldıran Mahallesi Muhtarı Ahmet Telli, Büyükşehir Belediyesi’ne çok sayıda dilekçe vererek üst geçit veya sinyalizasyon talebinde bulunduklarını ancak çözüm alamadıklarını söyledi.

 

 

Haberin Devamı

AİLELER ÇOCUKLARINI TEK GÖNDEREMİYOR

Muhtar Telli, “Buradan geçen öğrenciler sürekli tehlike yaşıyor. Sinyalizasyon veya üst geçit yapılmasını yetkililerden rica ediyoruz. Üç tane okul var hem aileler hem çocuklar mağdur. Aileler tek başlarına çocukları okula gönderemiyorlar. Daha önce de bir kaç kez kaza oldu. Daha büyük kaza olmaması için bir an önce tedbir alınmasını istiyoruz” diye konuştu.

Öğrenciler için tehlike zili çalıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!