Son dakika haberleri: Atalay Filiz ile ilgili İzmir'den flaş ihbar!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberleri: Atalay Filiz ile ilgili İzmirden flaş ihbar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 08:10

İzmir'den son dakika haberi geldi. 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz ile ilgili dün İzmir'den flaş bir ihbar geldi. İzmir otobüs terminalinde görüldüğü polise bildirilen Atalay Filiz ile ilgili geniş çapta bir arama yapıldı. Atalay Filiz'in aranmasına devam edileceği bildirildi. Son dakika haberlerini aktarmaya devam edeceğiz..

Haberin Devamı

İzmir'den gelen son dakika haberi kent merkezinde polisi harekete geçirdi. İzmir’de seri katil Atalay Filiz’in terminalde görüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Günlerdir seri katil Atalay Filiz'in görüntüleri medyada yer alıyordu. Bunun üzerine bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte gündemde yerini alan son dakika haberleri

İstanbul ve Ankara’da 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Polis, terminal çevresi ve içinde araştırmalarını sürdürüyor.

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Ankara’da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in, İzmir’e kaçtığı saptanmıştı.

Haberin Devamı

Buca’da öğrenci evinde kaldığı belirlenen ve Çeşme’de de görüldüğü yönünde ihbarlar olan Atalay Filiz’in akşam saatlerinde İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görüldüğü yönünde polise çok sayıda ihbar geldi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Verilen bilgiler doğrultusunda terminal ve çevresinde uzun süre Atalay Filiz’in izi sürüldü.

Polisin, Atalay Filiz’in buradan kaçma ihtimaline karşın arama çalışmalarına devam edeceği belirtildi. (Mehmet CANDAN/İZMİR - DHA)

Haberin Devamı

Şırnak ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlar tamamlandı 

Nusaybin'de teröristlerce açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların imhası ve kamu düzeninin yeniden tesis edilmesi için 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca yürütülen müşterek operasyon sona erdi. 

Operasyonda bugüne kadar 496 terörist etkisiz hale getirildi, 508 barikat kaldırıldı, 52 çukur kapatıldı ve bin 258 el yapımı patlayıcı imha edildi.
Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla köşe sıkışan ve gruplar halinde teslim olan 75 teröristten 72’si tutuklandı, 3’ünün tedavisi sürüyor.
Nusaybin'deki operasyonda 70 güvenlik görevlisi şehit düştü.Operasyon boyunca bin 837 kişi güvenli bölgelere tahliye edildi, 2 bin 463 gıda paketi dağıtıldı.

Haberin Devamı

PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcıların tespiti ve imhası amacıyla güvenlik güçlerince arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü ilçede sokağa çıkma yasağının bir süre daha devam edeceği belirtildi.



ŞIRNAK'TA DA OPERASYONLAR BİTTİ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde operasyonlarında tamamlanmasından sonra bir haber de Şırnak'tan geldi. Şırnak’ta 14 Martta PKK’ya yönelik başlatılan operasyonların bugün itibariyle tamamlandığı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!