Miting gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Miting gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 15:40

MERSİN’in merkez Toroslar İlçe Belediye Başkanı MHP’li Hamit Tuna, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünle oğlunu evlendirdi. Başkan Tuna ve Aydan Tuna’nın oğlu Rahmi, Çile ve Selahattin Toktaş’ın kızı Tuğçe ile dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Yenişehir Fuar Merkezi’ndeki yemekli düğüne, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Burhanettin Kocamaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ile Mersin, Adana, Osmaniye ve Ankara’dan yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Her ikisi de çevre mühendisi olan Tuğçe ve Rahmi çiftinin nikahını Başkan Tuna kıyarken, şahitliklerini Vali Çakacak, Başkan Kocamaz, Başkan Sözlü, MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk ve AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yaptı. Başkan Tuna, duygusal anlar yaşadığı nikah işlemi sırasında genç çifte mutluluk diledi, evlilikte sevgi ile saygının önemine işaret etti, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini istedi. Vali Çakacak da ’hayırlı olsun’ dileklerini ilettikten sonra evlilik cüzdanını geline verdi.

Toroslar Belediyesi halay ekibinin sahne aldığı düğünde, Kafkas halk dansları gösterisi de yapıldı. Genç çift ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!