Marketçilere hijyen eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Marketçilere hijyen eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 19:40

RHEIN Neckar Türk İşverenler Derneği, market çalışanlarını ve sahiplerini hijyen konusunda bilgilendirmek için seminer düzenledi.

Haberin Devamı

Seminerde konuşan uzmanlar, katılımcı market çalışanlarına ve sahiplerine hijyen kurallarını, bu konuda yapılan yenilikleri ve kıyma çekebilmek için dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. 

Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği Başkanı Mustafa Baklan, daha önce olduğu gibi sektörde çalışanları dernek olarak yine bilgilendirdiklerini söyledi. Sektörün en önemli sorunlarının başında hijyen konusunun geldiğini belirten Başkan Baklan, şunları söyledi:

Marketçilere hijyen eğitimi

“Bu konuda market sahipleri büyük sıkıntı yaşıyor. Dernek olarak hem üyelerimize hem de üye olmayan market sahibi ve çalışanlarına ayrıntılı bilgi vermek için seminer düzenledik. Profesör Dr. Rainer Kuba ve Dr. Wolfgang Gössmann seminere katılarak bilgilerini ve yeni gelişmeleri katılımcılara anlattı. Prof. Kuba 10 yıl boyunca NASA’da hijyen alanında görev yaptı.

Haberin Devamı

35 yıldır gıda hijyeni ve güvenliği konusunda uzman olarak çalışmalar yürüttü. Prof. Kuba ayrıca kalite kontrol ve doğayı koruma alanlarında Avrupa Birliği bünyesinde görev yapıyor. Dr. Gössmann ise gıda hijyeni ve kontrolü konusunda hukuksal bilgiler verdi. Banka ve işletme alanında uzman avukat olarak danışmanlık yapıyor.”

Bölgede faaliyet gösteren 21 marketçinin katıldığı seminer BAKTAT Merkezinde gerçekleşti. Seminere katılanlara sertifika da verildi. 

Marketçilere hijyen eğitimi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!