GeriSeyahat Mangolar mizah sever
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mangolar mizah sever

Mangolar mizah sever

Pazar günü Miami’de ABD’nin en çılgın karnavallarından biri düzenlenecek.

Kentin tarihi semtlerinden Coconut Grove’daki King Mango Strut, saat 14.00’te esprili, politik eleştiri içeren, neşeli bir geçit töreniyle başlıyor. Konserlerle devam ediyor. Katılımcılar şaşırtıcı kostümler giyiyor, muzır, muhalif ve muzip enstalasyonlarla şehri renklendiriyor. Bu yıl 30’uncu yaşını kutlayacak karnavalı başlatan düdük, deniz kabuğu, kova gibi enstrümanlar çalan Mango Bandosu. Kentte düzenlenen meşhur Orange Bowl Geçidi’ne kabul edilmeyen bando kendi geçit törenini yarattı. Onlara İşçantalı Senkronize Matkap Ekibi de katılınca King Mango Strut, Florida’nın en popüler karnavallarından birine dönüştü. (www.kingmangostrut.org)

İstanbul’un deniz fenerleri

Antonina Turizm, 22 Ocak’ta günübirlik İstanbul’un deniz fenerleri turu düzenliyor. Tur kapsamında Ceneviz Kalesi – Rumeli Deniz Feneri, Anadolu Feneri, Fenerbahçe Feneri, Rumeli Feneri, Ahırkapı Feneri, Yeşilköy Feneri gezilecek. Fiyatı 145 TL. (www.antoninaturizm.com)

Berlin’de yılbaşı

Ets Tur, 29 Aralık’ta Berlin’e 3 gece süren yılbaşı turu düzenliyor. Fiyatı 669 eurodan başlıyor. (www.etstur.com)

Venedik Milano turu

Pronto Tur, yılbaşı turları kapsamında 29 Aralık’ta 3 gecelik Venedik, Milano turu düzenliyor. Program kapsamında ekstra olarak Como, Lugano gezileri yapılacak. Fiyatı 429 eurodan başlıyor. (www.prontotour.com.tr)

3 günlük SPA paketi

Antalya Lara’daki Concorde De Luxe Resort, SPA merkezinde yılbaşına özel bir kampanya başlattı. SPA merkezinin 3 günlük paket fiyatı 480 TL. Pakete ortak kullanım alanlarının sınırsız kullanımının yanı sıra bir kese uygulaması, bir Concorde masajı, Asya ayak refleksolojisi, iki vücut masajı dahil. Otelde yılbaşı gecesine özel balo düzenlenecek. Müzikli yemeğin yanı sıra, dans ve oryantal şovlar ayrıca çocuk partisi de yapılacak. (www.concordehotel.com.tr)

Pegasus, Afyon uçuşuna başlıyor

Pegasus Havayolları, uçuş ağına ocak ayından itibaren Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’nı ekliyor. Zafer Havalimanı Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak şehirlerine eşit uzaklıkta. İlk uçuşun 16 Ocak günü gerçekleşeceği Zafer Havalimanı’na yapılacak seferlerin biletleri 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. (www.flypgs.com)

False