Kate Middleton'dan 6 Stil Dersi

Cambridge Düşesi Kate Middleton 7/24 kamuoyunda olmasına rağmen her zaman kusursuz ve şık görünüyor. Elbette kraliyet ailesinin profesyonel bir güzellik ekibine sahip ama Kate sıklıkla kendi makyajını kendi yapıyor, stiline kendi yorumlarını katıyor. Şimdi gelin Kate'in kusursuz stilinden 6 ders çıkaralım...

Haberin Devamı

1- AZ HER ZAMAN DAHA ÇOKTUR

Kate her zaman fresh ve genç görünüyor. Resmen bir yıldız gibi görünmenin çok yoğun makyajdan geçmediğinin kanıtı! Bu nedenle gerekmedikçe yoğun kat kat bir makyaj yapmaktan kaçının. Hafif bir fondöten, doğal bir görünüm için aydınlatıcı ve rimel işinizi görecektir. Dudaklarınızı da nude tonlarda tutmayı unutmayın. 

2- DUMANLI GÖZ MAKYAJI HAFİF YAPILIR

Dumanlı göz artık sadece özel bir günde ya da bir gecede yapılan makyaj olmaktan çıktı. Kate de dumanlı göz makyajını gündüz bir davette de özel bir akşamda da kullanabiliyor. Fakat burada önemli olan nokta, dumanlı göz makyajını yumuşak ve ince tutmakta. Boğucu olmadan sade ve belli belirsiz bir makyaj yapabilirsiniz. Bunun için altın ve kahverengi tonlarını kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kate Middletondan 6 Stil Dersi

3- TIRNAK BAKIMINA HER ZAMAN DİKKAT!

Sadece saç makyaj değil, el ve tırnak bakımını da Kate için önemli. Kat kat uzun tırnaklar, renkli parlak ojelere ihtiyacınız yok. Kısa kesilmiş, temiz ve düzgün şekillendirilmiş açık tonlarda bir oje sürülmüş tırnaklar kusursuz şıklığınızı tamamlayabilir. 

4- TRENDLERİ YOK SAYMAKTAN KORKMA!

Trendler her zaman gelir geçer ve kaybolur. Kimse bunu Kate'ten daha iyi biliyor gibi görünmüyor. Sevdiği bir görünümü bulduktan sonra tarzını değiştirmiyor ve onda sabit kalıyor. Yeni olanı denemek her zaman eğlenceli olabilir ama tarzınızı oluşturduktan sonra trendleri yok sayabilir, Kate gibi stilinizi konuşturabilirsiniz. 

5- SAÇ AKSEUSARI HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR!

Trendleri yok sayın, stilinizde sabit kalın dedik ama sıkıldınız ve değişiklik istiyorsunuz. O zaman saç aksesuarına yönelebilir, görünümünüzü anında değiştirebilirsiniz. Kate'in de sık sık kullandığı bir şapka ya da aksesuar ile bunu yapabilirsiniz. Şapka dedik ama merak etmeyin Kate'inkiler kadar büyük ve tüylü olmak zorunda değil :)

Kate Middletondan 6 Stil Dersi

Haberin Devamı

6- YENİ VE BASİT BİR ŞEYİ DENE!

Değişiklikler her zaman büyük ve radikal olmak zorunda değil, çok ufak hareketlerle de büyük etki yaratabilirsiniz. Bunun en güzel örneğini Kate yandan ayırdığı saçlarını bir gün tam ortadan ayırarak gösterdi. Yani fark yaratmak için sert bir değişime ihtiyacınız yok. Saçınızı ters yönden ayırın, her gün eyeliner sürüyorsanız bir süre bırakın sadece rimel sürüp çıkın. Hem kendinizi farklı ve daha iyi hissedeceksiniz hem de dikkat çekeceksiniz. 

GÜLÇİN ÇAVDARCI

gcavdarci@hurriyet.com.tr

instagram.com/gulcincavdarci

Yazarın Tüm Yazıları