GeriKişisel Bakım Yaz aylarında cildinizi mükemmelleştirin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaz aylarında cildinizi mükemmelleştirin!

Yaz aylarında cildinizi mükemmelleştirin!

"Yaz sıcaklarının artmasıyla kadınlar birçok problemlerle baş etmek zorunda kalırlar. Kısa bir süre içinde yapacağınız mantıklı yöntemler ile bu zararlardan korunun!"

Yaz aylarının gelmesiyle zarar gören cildimizi canlandırmanın tam zamanı! Geç kalmadan cildiniz için faydalı bir şeyler yapın ve direncinizi artırın.

Antioksidan özellik içeren zerdeçal Doğu Hindistan’ın önemli baharatlarından bir tanesidir. Teksas Üniversitesi araştırmalarına göre, zerdeçal içinde taşıdığı antioksidan özelliği ile cildimizdeki gözenekleri açmakta ve bakterileri öldürmekte en büyük yardımcımız.

Hindistan cevizi yağı ile derinizin pul pul olmasını önleyin! Yaz aylarında güneşin yaydığı ultraviyole ışınların verdiği zarardan dolayı cildimiz pul pul olabilir. Günde 2 defa Hindistan cevizi yağını cildinize sürerek bu sorundan kurtulmanız mümkün. Hindistan cevizi yağı içinde bulundurduğu laurik asit ile hücrelerimizi canlandırmaya faydalı.

Cildiniz için renkli sebzeler tercih edin! İngiltere’de yapılan çalışmalara göre kadınların kırmızı, yeşil ve turuncu sebze tüketmesi geç yaşlanmaya ve enerjik olmasına sebep oluyor.

Papatya çayı ile şişliklerinizden kurtulabilirsiniz. Sıcakların artması ile vücudunuzda oluşan şişliklere papatya çayı çare buluyor. Günde 2 bardak papatya çayı tüketerek bu şişliklerden kurtulabilirsiniz.

False