GeriBeslenme Önerileri Sebzeli kanepe
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sebzeli kanepe

Sebzeli kanepe

"Hem lezzetli hemde leziz ve görselliğiyle tam damağıma layık dediğiniz bir tat!"

80 gr. sap kerevizin yapraklarını ayırın. Sapını, 400 gr. kabağı, 1 adet soğanı çok küçük küp doğrayın. 30 ml. zeytinyağını kızdırın soğanı şeffaf oluncaya kadar kavurun. 1 diş dövülmüş sarmısağı ekleyin. Kısa bir süre daha kavurun. Kabak ve kerevizi ilave edip karıştırın. 20 gr. parmesan peynirini ince kesin. 60 gr. kaşar peynirini ince rendeleyin. 1/2 demet maydanozu yapraklarını ince kıyın. Rende kaşar peyniriyle beraber kabaklarla karıştırın. 12 dilim haşhaşlı ekmeği kızartın. Üzerine kabaklı karışımı paylaştırıp parmesan peyniriyle süsleyin.

 

Kuru börek tarifi için tıklayınız!

False