GeriAstro Gündem Balık Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Balık Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Balık Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Balık Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu

Balık Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Balık Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu

"Balık burcu 2023 yıllık burç yorumlarını okudunuz mu? Uzman Astrolog Aygül Aydın Balık burçları için 2023 yıllık burç yorumlarını açıkladı. 2023 yılında Balık burcunu neler bekliyor? 2023 yılı Balık burcu için olumlu geçecek mi? 2023 yıllık burç yorumlarına göre Balık burçlarını aşk, kariyer ve sağlık konularında neler bekliyor? Balık burçlarını 2023'de etkileyecek gökyüzü olayları neler? İşte Balık burcu 2023 yıllık burç yorumları..."

Balık ve yükselen burcu Balık olanlar, aşkın sizin için önemli olduğu gerçeği değişmez ama 2023 yılında bu gerçeği yaşayacağınız yerler, bakış açıları değişebilir.

2023’te istediğiniz, hayal ettiğiniz konuların gerçek olmasıyla ilgili kaygılarınız son bulabilir. Yeni defterinizi bu umutla açmak sizi motive edecektir. Bunu fark edin ve asla kaybetmeyin. Yılın sonu geldiğinde ne demek istediğimizi, yaşadıklarınıza bakarak daha iyi anlayabileceksiniz.

Başlarda yapmanız gereken ise hayatınız boyunca farklı konularda önünüze açılan sis perdelerini aralamak olacaktır.

Emeklerinizin görülmesini istiyorsanız öncelikle sizin emek verdiğiniz yeri, işi ve kişiyi görmeniz gerekecektir. Ne yaptığınızın ve istediğinizin farkına varıyorsunuz. Bu da size başınıza gelen tatsız konuların bir sebebinin de sizin buna mahal verecek tutumlarınız olduğunu görme şansı veriyor.

Artık ne istiyorsanız ona bakacaksınız. Sizi bekleyen sürprizlere ve ödüllere hazırlıklı olun. Planlarınızı yapın, hayallerinizi çizin, o gerçekliği yaşamak için gerekli donanımı sağlayın ve başlayın. Ortaya koymanız gereken bir şeyler var. Kendinizi, hislerini, çalışmalarınızı 2023 yılında kendi hayatınız için paylaşın.

Hayatınızda yenilikler yapacaksınız

Satürn’ün Balık burcuna geçişi ile bu yılın en önemli sayfasını açıyorsunuz. Bu hayatta iyi ve kötü her şeyin geçici olduğunu bilerek yaşamayı deneyimlerken sınırlar çizmeyi öğrenebilirsiniz. Daha önce birtakım sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Buradan nasıl çıktığınızı ve çıkamadığınızı iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşen en önemli görev, bu bildiklerinizi uygulamaya almak olacaktır.

Hem fiziksel hem de mental olarak hayatınızda yenilikler yapmalısınız. Sessiz kalmak, kendinize kurduğunuz alanın dışında da bir dünya olduğunu bilerek ilerlemelisiniz. Bu süre zarfında bunu nasıl ve neden yapmanız gerektiğine dair durumlar yaşayabilirsiniz.

İlişkileriniz, otoriterlerle olan iletişiminiz, hayata bakış açınız ve hatta yeme içme düzeninize kadar birçok alanda eksiklerinizi fark ediyorsunuz. Zorlayıcı ve yıpratıcı gibi görünse de yaşadığınız durumun farkında olmak ve bundan kaçmamak sizin için işleri kolaylaştıracaktır. Gerçekleri görmelisiniz, büyük resim kadar onun detaylarına da önem vermelisiniz. Değer görmediğiniz, değer veremediğiniz yerlerden ayrılmak yapacağınız en güzel yolculuk olabilir.

Yaratıcı yanınıza odaklanın, ilham verdiğiniz konuları yeteneklerinizle sergileyin. Kariyeriniz ve yaşam standartlarınız konusunda kriterleri kendiniz belirleyin. İplerin elinizde olması, perdeye sizin istediğiniz görüntüleri yansıtır.

Maddi olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz

Boğa, Akrep, Koç, Terazi aksında gerçekleşecek tutulmalar, para kazanmak ve bunu bir rutine dönüştürmek konusunda sizi destekleyecektir. İş yapma şekliniz, iş ortamlarınız, alanlarınız değişebilir. Değişmesi gerektiğiyle ilgili konular insanlar aracılığıyla önünüze gelebilir. Dolayısıyla tanıştığınız insanlarla olan bağlantınız oldukça önem taşıyor.

Kariyerinizi beslemek ve geliştirmek yönündeki adımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Maddi olarak istediğiniz gücü elde ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bu güçle ne yapacağınıza karar vermek konusunda acele etmemelisiniz. Bazı kısıtlamalarla karşılaşabilir, daha önce düşünmediğiniz detaylara eğilmek zorunda kalabilirsiniz.

Bunlar pes etmek ya da isyan etmek için değil, bu isteğinizi gerçekten ne kadar istediğinizi anlamak için yaşanıyor olabilir. Bazen de, istediğiniz şeyin gerekli olup olmadığını anlamak içindir. Bu ayrımı yapabileceksiniz.

Gereksiz ısrarlarla zaman kaybetmeyin

2023’te kendinizce kurallar belirleyebilir, yaşadıklarınızın derslerine odaklanabilirseniz. Bunlar sizin için çocuk oyuncağı haline gelebilir. Ancak bunun bir oyun değil gerçek olduğunu bilerek yaklaşmalısınız. Neyi akışa bırakıp ne için mücadele edeceğinize doğru karar vermelisiniz.

Kendinizi ya da çevresel koşulları eleştirmek doğru bir fikir olmayabilir. Muhataplarınızın, iş ortaklarınızın, eşinizin, partnerinizin beklentilerine somut sonuçlarla yanıt vermelisiniz. Gereksiz ısrar ya da fedakarlıkla zaman kaybetmeyin.

Yılın sonuna gelip elinizde hayal ettiklerinizden bambaşka sonuçlar kaldığını gördüğünüzde her şey daha anlamlı hale gelebilir. Hayatta var oluyorsunuz.

False